USD
EURO
ALTIN

Belediye spor dış transferde dolu dizgin

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Yeni sezon öncesinde takımdaki eksikliklerini bir bir gidermeye çalışan Bozova Belediye spor geçtiğimiz günlerde yeni sezonda takımdaki iskeleti bozmadan iç transferleri tamamladığı öğrenilirken, dış transferde ise takımda görmek istedikleri futbolcuları bir bir kadrosuna dahil eden teknik heyet dış transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. En son takıma yeni katılan futbolcular şöyle, Akçakale Belediye […]

Belediye spor dış transferde dolu dizgin
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Yeni sezon öncesinde takımdaki eksikliklerini bir bir gidermeye çalışan Bozova Belediye spor geçtiğimiz günlerde yeni sezonda takımdaki iskeleti bozmadan iç transferleri tamamladığı öğrenilirken, dış transferde ise takımda görmek istedikleri futbolcuları bir bir kadrosuna dahil eden teknik heyet dış transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. En son takıma yeni katılan futbolcular şöyle, Akçakale Belediye spordan İbrahim Yıldız, Badıllı Gençlik spordan Ali Mesut, file bekçisi Hacı Demircan, Mehmet Emin Taşçı ve Ali Çiçekle el sıkışarak takıma kazandırıldığı öğrenildi.

YENİ SEZONA ŞAMPİYONLUK PAROLASI İLE MERHABA DİYECEK

Süper amatör liginde bu sezon mücadele verecek olan Bozova belediye spor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kulüp başkanı İmam Çeviker ile başkan Yardımcısı Ahmet Aksoy ve teknik patron Hamit Karabıyık ile birlikte dış transferde takımda yer alması gereken tüm futbolcularla bir bir masaya oturulduğu öğrenildi. Önümüzdeki sezona şampiyonluk parolası ile lige merhaba diyecek olan Bozova Belediye spor sezon sonunda ikinci şampiyonluğu elde ederek üst guruba çıkmayı hedefliyor. Bozova Belediye spor kulüp başkanı İmam Çeviker, ‘geçtiğimiz sezon 2.amatör liginde verdiğimiz mücadelede şampiyon olarak ayrıldı. Yeni sezonda süper amatörde vereceğimiz mücadele de de şampiyon olmak için tüm çalışmalarımız aralıksız olarak sürdürüyoruz. Yeni sezon öncesinde gerek iç gerekse dış transferlerimizi tamamlayarak yeni sezona merhaba diyeceğiz. Bozova Belediye sporun başarısı için bize bugüne kadar destek olan Belediye başkanımız Suphi Aksoy başta olmak üzere bize gönül veren taraftarlarımıza ve tüm Bozova halkına teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda da ligde şampiyon olarak ikinci kez ilçemize şampiyonluğu yaşatmayı hedefliyoruz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI