USD
EURO
ALTIN

Belediye işçilerinde sözleşme sevinci

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Belediyesinde çeşitli kademelerde çalışan işçiler ile iş sendikası arasında geçtiğimiz hafta içerisinde 2 yıllık sözleşme imzalandı. Sözleşme töreni Bozova Belediyesi kültür lokalinde Bozova Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Zekeriya Göker,Hür Belediye İş sendikasi Başkanı Sinan Sır ve tüm belediye çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, […]

Belediye işçilerinde sözleşme sevinci
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Belediyesinde çeşitli kademelerde çalışan işçiler ile iş sendikası arasında geçtiğimiz hafta içerisinde 2 yıllık sözleşme imzalandı. Sözleşme töreni Bozova Belediyesi kültür lokalinde Bozova Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Zekeriya Göker,Hür Belediye İş sendikasi Başkanı Sinan Sır ve tüm belediye çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, ‘belediyede çalışan tüm işçilerin emeğin karşılığı verildi. Daha önce çalışan işçilerin tüm hakları verildi. Belediyede çalışan tüm işçilerimiz üzerlerine düşeni yaptılar. Belediyede yönetim değişikliği olması halinde hiçbir işçimiz işinden çıkarılmayacaktır. İşlerine devam edeceklerdir. Bugün burada imzalanan sözleşme ile tüm işçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Belediye başkanlığı görevim süresince her zaman sizlerin hakkını koruduk. Ve korumaya da devam edeceğiz.siz belediye işçileri olarakta üzerinize düşeni fazlası ile yerine getirdiniz. Bunun içinde sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi. Hür İş Sendikası Başkanı Sinan Sır ise, ‘bugüne kadar görevi süresince gerek kaymakam olarak gerekse belediye başkanı olarak sürekli olarak bize kapısını açtı. Bize desteklerini sonuna kadar sürdürdü. Sendika ve siz işçiler adına kendisine teşekkür ediyorum. Sendika olarak bizde üzerimize düşeni fazlası ile yerine getireceğiz. Belediyede çalışan tüm işçilerimize imzaladığımız sözleşme ile her iki tarafa hayırlı olsun. Biz üzerimize düşeni fazlası ile yerine getirmeye çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz . bu konuda bize katkısı olan başta ilçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Zekeriya Göker’e ve Belediye başkan yardımcısı İlhan Ziro’ya ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz’ dedi.  

İŞÇİLERDE BÜYÜK SEVİNÇ

Bozova belediyesinde çalışan işçiler ile iş sendikası arasında imzalanan iş sözleşmesi ile birlikte işçilerde büyük sevinç yaşandı. Bozova belediyesinde çeşitli kademelerde çalışan işçiler yeni sözleşme ile birlikte gönül rahatlığı ile işlerinde çalışacakları öğrenilirken, belediye işçileri, bugün burada imzalanan iş sözleşmesi ile birlikte bizlere büyük bir moral ve motivasyon oldu. Bugüne kadar Bozova halkına belediyecilik hizmetleri noktasında üzerimize düşeni fazlası ile yerine getirdik. Bundan sonra da getireceğiz’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI