USD
EURO
ALTIN

Belediye hizmete doymuyor

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı olarak 1 yılı geride bırakırken, Bozova İlçe Kaymakamı Zekeriya Göker, belediyede eşit hizmet anlayışı ile her mahalleye ve her vatandaşa en iyi hizmeti sunma adına tüm belediye çalışanları ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyorlar. Belediye Başkanı Zekeriya Göker’in yanı sıra Belediye Başkan yardımcısı İlhan Ziro ve diğer tüm birim […]

Belediye hizmete doymuyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı olarak 1 yılı geride bırakırken, Bozova İlçe Kaymakamı Zekeriya Göker, belediyede eşit hizmet anlayışı ile her mahalleye ve her vatandaşa en iyi hizmeti sunma adına tüm belediye çalışanları ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyorlar. Belediye Başkanı Zekeriya Göker’in yanı sıra Belediye Başkan yardımcısı İlhan Ziro ve diğer tüm birim müdürleri de hizmetin en iyisini sunma adına çalıştıkları görülüyor. Bozova ilçe geneline Bozova belediyesi olarak 18 Bozova belediyesi 4 tanesi ise Şanlıurfa Valiliği YİKOB tarafından yapılacak 22 taziye evi 11 mahalleye oyun grubu alanları, 10 mahalleye minyatür saha,100 kilometre stabilize yol çalışmasının yanı sıra yine Bozova kent merkezinde Hamam ve konut yapımında yüzde 70’lik kısmının tamamlandığı görülmektedir. Bunun yanı sıra eğitime de büyük destek sağlayan Bozova belediyesi yeni eğitim öğretim yılı başında 10 bin ilk ve orta öğretim okullarında öğrenim gören öğrencilere kırtasiye yardımı, bunun yanı sıra üniversiteye hazırlık için 550 öğrenciye de üniversite kursu vermek için öğrenci eğitim merkezini kurarak eğitim öğretime başladı. Belediye bütçe imkanları doğrultusunda her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile başta Bozova kent merkezi olmak üzere üst yapı çalışmalarında yüzbin metre kare   parke taşı, bunun yanı sıra çay bahçesi ve park alanlarının oluşturulması içinde çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Temizlik alanında ise Bozova kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerdeki çöp toplama ve temizlik olarakta tam gün mesai yapılmaktadır.  Bozova kent merkezindeki tüm cadde ve sokaklarda çöp konteynrların ve kırsal mahallelerinde çöp konteynırları konulmaktadır. Bunun yanı sıra yine okullardaki çöp kutuları konularak çöpleri yere atma yerine çöp kutusunu kullan mantığı ile tüm okullara çöp kutuları bırakıldı.

8 MİLYONLUK HİZMET

Bozova belediyesi 1 yılda yaklaşık olarak 8 milyonluk yatırım ve hizmette bulunduğu öğrenilirken, hizmetlerin daha da iyi olması için belediye bütçe imkanları doğrultusunda çalışmalar devam etmektedir. Bozova belediyesi tarafından kent merkezi ve kırsal mahallelerde yapımları devam eden taziye evlerine 3 milyon 600 bin Tl ödenek, halı saha için 1 milyon 500 bin Tl, cadde ve sokakların parke taşı döşemesine ise 2 milyon Tl harca yaptığı öğrenildi. Belediye çalışıyor hizmetler aksamıyor anlayışı ile çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.

HALKTAN TAKDİR

Bozova Belediyesi tarafından yapılan hizmetler halk tarafından takdir toplarken, hizmetler için başta Bozova kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker Başkan Yardımcısı İlhan Ziro ve diğer tüm birim müdürleri ve belediye çalışanlarına teşekkür eden halk, ‘ Belediye olarak yapılan hizmetlerden memnunuz hizmetlerin daha da iyi olması içinde elbetteki bütçeye ihtiyaç vardır umut ediyoruz ki Belediyemize gelen ödeneklerin daha da artması ile birlikte daha güzel hizmetlere imza atılacaktır’ denildi.

FACEBOOK YORUMLARI