USD
EURO
ALTIN

Belediye Başkanı Suphi Aksoy;‘Hayalleri gerçekleştiriyoruz’

Belediye Başkanı Suphi Aksoy 2019 mart yerel, seçimleri öncesinde vaat ettikleri tüm projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Aksoy, ‘yapamayacağımız hiçbir iş ve proje için söz vermem yapabileceklerimiz için söz veririm ve bugüne kadarda yerine getirdim’ dedi. Özel HABER BOZOVA- Belediye Başkanı Suphi Aksoy gerek seçim çalışmalarında gerekse seçim sonrasında verdiği tüm sözleri […]

Belediye Başkanı Suphi Aksoy;‘Hayalleri gerçekleştiriyoruz’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy 2019 mart yerel, seçimleri öncesinde vaat ettikleri tüm projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Aksoy, ‘yapamayacağımız hiçbir iş ve proje için söz vermem yapabileceklerimiz için söz veririm ve bugüne kadarda yerine getirdim’ dedi.

Özel HABER

BOZOVA- Belediye Başkanı Suphi Aksoy gerek seçim çalışmalarında gerekse seçim sonrasında verdiği tüm sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Bugüne kadar ilçe merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerimizde belirlemiş olduğumuz tüm projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Açıklamasında bulunan Belediye başkanı Suphi Aksoy, ‘yapamayacağımız hiçbir işe ve proje için söz vermedim. Bugüne kadar verdiğimiz tüm sözlerimizi de en kısa sürede yerine getirdiğimize inanıyorum. En büyük hayalim ve hedefim olan Bozova için hayati önem arz eden yeni imar alanı başta olmak üzere, sahil yolu ve ilçeye kazandıracağımız otogar ile ilçemiz daha da gelişmiş olacaktır’ dedi.

900 BİN M2 ALAN İMARA AÇILDI

Bozova’nın adeta kaderini değiştirecek olan yeni imar için çalışmalarının tamamlandığı belirten Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ ilçemizin kaderini değiştirecek yeni imar revizyonu ile ilçemiz bambaşka olacaktır. Enver Yıldırım İlçe Devlet hastanesi civarındaki 900 bin metrekare alanın imar tamamlandı. İnşallah bu alanda yeni yapılacak başta konutlar olmak üzere yeni bir Bozova oluşmuş olacaktır. Tabiki bu alanda yeşil alan, sosyal tesisler,yeni işyerleri ve caddelerle ilçemiz bambaşka bir konuma kavuşacaktır. Bu alanda kısa sürede değişimlerin yaşanacağı tüm halkımız tarafından görülecektir’ dedi.

EN BÜYÜK HAYALİM SAHİL YOLU PROJESİ

Gerek seçim öncesinde gerekse seçim çalışmalarında ve seçildikten sonra en büyük hayalin sahil yolu projesi olduğunu dile getiren Başkan Aksoy, ‘ilçemizin konumunu ve vizyonunu değiştirecek bir çok projeyi inşallah en kısa sürede hayata geçireceğiz. En büyük hayalim olan sahil yolu proje de bunların başında geliyor. Sahil yolunun hayata geçmesi ile birlikte ilçemiz adeta turizmin merkezi haline gelecektir. Bunun yanı sıra göreve ilk geldiğim günden bu yana ilçemize modern bir otogarın kazandırılması adına da çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah bunun içinde kısa sürede ihalesi yapılarak otogar projesine başlamış olacağız’ dedi.

YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR İŞ VE PROJE İÇİN SÖZ VERMEM

Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘ilçe belediyesinin kuruluşundan bugünümüze kadar ilçeye yapılan tüm hizmet ve projeler bellidir. Göreve geldiğim ilk günden bu yana ilçenin değişime gelişmesine ve büyümesi için verdiğim tüm sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Halkımızda 2 yıllık süreç içerisinde yapılan hizmetleri görmelerini bekliyorum. Biz söz verdik mi yaparız. Yapamayacağımız hiçbir iş ve proje içinde söz vermem yapabileceklerimiz için söz veririz ve sözümüzü de yerine getiririz. Bugüne kadar olduğu gibi başta ilçe merkezi olmak üzere tüm kırsal mahallerimizdeki çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. Ve devam edecektir’ dedi.

BASINIMIZA ÖNEM VERİYORUZ

Bozova ilçe merkezinde görev yapan iki gazetemiz var her zaman gerekli desteği başta yerel gazetelerimiz olmak üzere basına ayrı bir önem veriyoruz. Çünkü basın sesimiz kulağımız ve kamuoyunun aydınlatma adına büyük bir sorumluluk taşımaktadır. Bu arada 10 ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle başta ilçemizde görev yapan Bozova’nın Sesi Gazetesi ile Bozova manşet olmak üzere İl merkezinde yerel ve ulusal yayın yapan gazetecilerin ve Ülkemizdeki tüm gazeteciler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

 

FACEBOOK YORUMLARI