USD
EURO
ALTIN

Belediye Başkanı Aksoy’dan esnaf ve vatandaş ziyareti

Belediye Başkanı Suphi Aksoy bulduğu her fırsatta vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Gerek kent merkezindeki esnaf ve vatandaşlar olsun gerekse kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek hem sohbet ediyor. Hem de talep ve istekleri yerinde dinliyor. Fuat ARSLAN BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Bulduğu her fırsatta halk […]

Belediye Başkanı Aksoy’dan esnaf ve vatandaş ziyareti
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy bulduğu her fırsatta vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Gerek kent merkezindeki esnaf ve vatandaşlar olsun gerekse kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek hem sohbet ediyor. Hem de talep ve istekleri yerinde dinliyor.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Bulduğu her fırsatta halk ve esnafla bir araya gelen Belediye Başkanı Suphi Aksoy;Her zaman olduğu gibi halkımız ve esnafımızla birlikteyiz.Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, her  zaman halkımız ve esnaflarımızla bir araya gelerek taleplerini sorunlarını, yapılan hizmetleri ve yapılacak hizmetler noktasında istişarelerde bulunuyoruz.Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy; kent merkezindeki esnaf ziyaretlerinde alış veriş yapmayı da ihmal etmedi. Ziyarette esnaflar sorunlarını iletirken, iletilen sorunların kısa sürede giderileceğini belirtti. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra cadde ve sokakta karşılaştığı tüm vatandaşlarla da sohbet ettiği gözlerden kaçmadı. Ziyaret sonrasında yaptığı yazılı bir açıklama da; ‘Her zaman halkımız ve esnaflarımızla bir aradayız. Her zaman halkımızın ve esnaflarımızın taleplerini  isteklerini dinlemenin yanı sıra yapılan hizmetler ve yapılacak hizmetler ve projeler içinde görüş alış verişinde bulunuyoruz’ dedi. Bozova Belediye Başkanı, Suphi Aksoy; gönüllere dokunarak herkesin gönlünde yer edinmeye devam ediyor. Esnaf ve Halkla bir Araya Gelen Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un ziyareti sonrasında esnaf ve vatandaşların; sürekli bizimle olan dertlerimizle dertlenen Bozova’ya hizmet noktasında her türlü imkanı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

FACEBOOK YORUMLARI