USD
EURO
ALTIN

Belediye Başkan Adayı kim olmalı

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Belediye başkanı olabilmek için aday adayları bir bir isimleri kamuoyunda açıklanırken, resmi olmamakla birlikte AK Partiden geçtiğimiz hafta gazetemizde yer alan isimlerin yer aldığını belirtmiştik. Aday adayları arasında Bozova eski Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu başta olmak üzere Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Belediye encümeni Aydın Yener, Mahmut Arslan,Bozova eski İlçe […]

Belediye Başkan Adayı kim olmalı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Belediye başkanı olabilmek için aday adayları bir bir isimleri kamuoyunda açıklanırken, resmi olmamakla birlikte AK Partiden geçtiğimiz hafta gazetemizde yer alan isimlerin yer aldığını belirtmiştik. Aday adayları arasında Bozova eski Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu başta olmak üzere Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Belediye encümeni Aydın Yener, Mahmut Arslan,Bozova eski İlçe Başkanlarından Mustafa Yaşar, Av.Mehmet Akgün, İşadamı Mustafa Meral Emekli Memur Mustafa Aslan,Yaslıca Eski Belediye Başkanı Halil Akcan, Mustafa Karaçizmeli, Eski Belediye Başkanı Sıtkı Ural, ve halen memur olarak görev yapan ancak isimlerini veremediğimiz memurlar, yer alırken, diğer partilerden ise isimleri gizli tutulan ve açıklanmayan adaylarda yer almaktadır. Yapılacak olan yerel seçimlerinde aday olabilmek ve Bozova’ya 5 yıl hizmet etmek adına başvurularını yapan aday adayları arasında seçmenin ve halkın tek isteği Bozova’yı Bozova yapacak kişinin aday olmasıdır.

KİM ADAY OLMALI

Gazetemiz aracılığıyla yapılan anket ve aday adayları görüşmelerinde Bozova’yı ciddi anlamda kalkındıracak ve Bozova’ya en iyi hizmeti sunabilecek adayın üzerinde durulması olduğunu gördük. Yapılan seçim öncesi çalışmalarında tüm aday adaylarının projelerinin olduğunu ve Bozova ve Bozova halkının tamamına hizmet etme adına çalışacaklarını belirttikleri de öğrenildi. Bozova Belediye Başkanı olacak kişinin vizyoner, projelere açık,Bozova Belediyesine gelen her kuruşun hesabını verebilecek ve hizmette kullanacak kişinin aday olmasıdır. Belediye başkan adayı aynı zaman güçlü bir ekiple günün 24 saatini hizmete verecek kişilerin yer almasıdır.

FACEBOOK YORUMLARI