USD
EURO
ALTIN

Bayramda mesire alanları doldu taştı

9 günlük bayram tatilinden tatil kentlerine gidemeyen vatandaşlar soluğu Bozova ÇATAK tesisleri başta olmak üzere Yaslıca Hayal park, Kaptaş, Adıyaman iline bağlı Atatürk baraj havzasında olan Şelale, İnbaşı’ya adeta akın ettiler. Abdurrahim ALTUN BOZOVA- Bayramın ilk gününden itibaren tatil hayali kuran ve tatile gidemeyen vatandaşlar solğu Bozova ilçesinde aldılar. Bozova ilçesinde bulunan başta ÇATAK tesisleri […]

Bayramda mesire alanları doldu taştı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 9 günlük bayram tatilinden tatil kentlerine gidemeyen vatandaşlar soluğu Bozova ÇATAK tesisleri başta olmak üzere Yaslıca Hayal park, Kaptaş, Adıyaman iline bağlı Atatürk baraj havzasında olan Şelale, İnbaşı’ya adeta akın ettiler.

Abdurrahim ALTUN

BOZOVA- Bayramın ilk gününden itibaren tatil hayali kuran ve tatile gidemeyen vatandaşlar solğu Bozova ilçesinde aldılar. Bozova ilçesinde bulunan başta ÇATAK tesisleri olmak üzere, Kaptaş, Hayal Park,Kaptaş, İnbaşı şelale ve Atatürk baraj göleti kenarındaki ormanlık alanlarına adeta akın ettiler. Havaların sıcak geçmesi nedeniyle evlerinde bunalan vatandaşların en uğrak yerlerden biri Bozova ilçesi oldu. Bozova ilçesindeki mesire alanları dolup taşarken, serinleme adına Atatürk baraj göletine giren vatandaşlar ise korkulu anlar da yaşattıkları görüldü. Atatürk baraj göletinde serinlemek için giren vatandaşlar,serinleme adına da ölümü göze aldıkları görüldü.

FACEBOOK YORUMLARI