USD
EURO
ALTIN

Başkan Kim olacak!

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- AK Parti Bozova ilçe teşkilatında Cuma günü il başkanlığında yapılan toplantı ile adeta yer yerinde oynadı. Tüm dengeler yeniden belirlenecek. İlçe başkanlığı için daha önce mevcut başkan ile yola devam kararı alınırken, hafta içinde İl başkanın Ankara’ya genel merkeze çağrılması ile birlikte dengeler yeniden belirlendi. İl başkanın Ankara’dan döndükten sonra il yönetimi […]

Başkan Kim  olacak!
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- AK Parti Bozova ilçe teşkilatında Cuma günü il başkanlığında yapılan toplantı ile adeta yer yerinde oynadı. Tüm dengeler yeniden belirlenecek. İlçe başkanlığı için daha önce mevcut başkan ile yola devam kararı alınırken, hafta içinde İl başkanın Ankara’ya genel merkeze çağrılması ile birlikte dengeler yeniden belirlendi. İl başkanın Ankara’dan döndükten sonra il yönetimi ile yaptığı toplantı sonrasında Bozova ilçe başkanının görevden alındığı ve yeni başkanında bu hafta içinde belirlenmesi beklendiği bildirildi. Haberi hazırladığımızda ilçe başkanlığı için adayın daha belirlenmediği de belirtelim.

KİM BAŞKAN OLACAK

Bozova İlçe Başkanlığı için öne çıkan isimlerin başında Mehmet Erdoğan, Tuna Aksoy, Mahmut Aslan, İrfan Keser, Osman Arslan,İsmail Sevdiren,ve Gençlik Kolları başkanı Cemil Taş’in isimleri çıkıyor. Mevcut isimlerin içinden mi başka adayı belirlenecek yoksa İl ve Genel merkez tarafından başka bir adaya mı verilecek. Belli değil, Bozova ilçe teşkilatında yaşanacak yeni değişikliklerle ilgili olarak vatandaşlardan aldığımız bilgilere göre, ‘ilçemiz için hangisi hayırlı ise o olsun ilçeye daha iyi hizmet edecek, ve halkın sorunları ile yakından ilgilenecek başkan adayın belirlenmesini istiyoruz. Öncelikle seçilecek olan başkan adayın ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI