USD
EURO
ALTIN

Başkan Beyazgül’den Bozova’ya çıkarma

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Daire Başkanları ile Birlikte Cumartesi günü Bozova İlçesine çıkartma yaptı. Başkan Beyazgül ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Daha sonra ise Bozova Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantı ve etkinliklere katıldı.   İbrahim Halil KUŞ BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül […]

Başkan  Beyazgül’den Bozova’ya çıkarma
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Daire Başkanları ile Birlikte Cumartesi günü Bozova İlçesine çıkartma yaptı. Başkan Beyazgül ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Daha sonra ise Bozova Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantı ve etkinliklere katıldı.

 

İbrahim Halil KUŞ

BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül cumartesi günü Bozova ilçesine yapmış olduğu gezi ve incelemelerde ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığında Partililerle bir araya geldi. Başkan Beyazgül burada gerek ilçe sorunları olsun gerekse partililerle sohbet etti daha sonra ise İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Bozova Belediyesine geçen Başkan Beyazgül, Belediye Başkanı Suphi Aksoy’u ve Belediye Meclis Üyelerini makamda ziyaret etti. Daha sonra ise Bozova Belediyesi tarafından meclis toplantısında belediye meclis üyeleri ile yapılan toplantıda, Bozova Belediyesinin şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetleri anlatan sunum izledi. Sunumda Belediye Başkanı tarafından yapılan hizmetleri takdir ile karşılarken, Belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda yapılan hizmetler ve bundan sonra ki hizmetlerde gerekli desteği vereceğini aktardı. Belediye binasındaki toplantı ve ziyaretler sonrasında Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte Büyükşehir tarafından Bozova kent merkezinde açılan Kadın Destek  merkezini ziyaret etti. Daha sonra  Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un büyükşehir’e tahsis edilen Gençlik merkezi ziyaret edildi. Buradaki ziyaret sonrasında ise Bozova Değişim koleji, Büyükşehir’e bağlı olan ÇATK tesislerini, aile ziyaretleri ve Kırsaldaki Hacılar, Şeyhler, Umut, Kızlar Uzunburç, Tosun, Şanlıavşar grup yollarında yapılan asfaltlama çalışmalarını da inceledi. Umutlu mahallesinde mahalle muhtarları ile Bozova Belediye Başkanı Suphi AKsoy bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhtarlardan mahalle sorunlarını diledi. Başkan Beyazgül, Büyükşehir olarak 12 ilçemiz ile birlikte Bozova ilçemizde de gerekli hizmetler yapılmaktadır. Ve yapılmaya da devam edilecektir. Bozova ilçemizdeki sorunları inşallah Bozova belediyemiz ile birlikte çözüme kavuşturacağız’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI