USD
EURO
ALTIN

Başkan Beyazgül’den Bozova’ya çıkarma

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, geçtiğimiz hafta içerisinde sabahın erken saatlerinde Bozova ilçesine gelerek esnafı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Bozova’ya gelişinde Belediye Başkanı Suphi Aksoy eşlik etti. Özel HABER BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe ziyaretlerinin en son durağı Bozova ilçesi oldu. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova […]

Başkan Beyazgül’den Bozova’ya çıkarma
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, geçtiğimiz hafta içerisinde sabahın erken saatlerinde Bozova ilçesine gelerek esnafı ziyaret etti.
  • Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Bozova’ya gelişinde Belediye Başkanı Suphi Aksoy eşlik etti.

Özel HABER

BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe ziyaretlerinin en son durağı Bozova ilçesi oldu. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelerek Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ile birlikte esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyarette esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Her ilçemize nasıl hizmetler veriliyorsa Bozova ilçemize de aynısı verilmektedir. Bozova ilçemize önümüzdeki süreçte yatırımlar ve projeler için desteklerimiz daha da artacaktır. Ziyarette esnaflar Büyükşehir Belediyesinin Bozova Belediyesine destek çıkmasını istedikleri de gözlerden kaçmadı.

FACEBOOK YORUMLARI