USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy’la değişim yaşanıyor

30 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye başkanı seçilen Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bu yana başta Bozova merkez olmak üzere tüm kırsal mahallelerde değişim zamanı diyerek hizmetlere start vermişti. Başkan Aksoy ile birlikte Bozova kent merkezinde yapılan hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyecilik ilkesiyle de halkın ve Bozova’nın tüm sorunlarına neşter vurmak adına gece gündüz […]

Başkan Aksoy’la değişim yaşanıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye başkanı seçilen Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bu yana başta Bozova merkez olmak üzere tüm kırsal mahallelerde değişim zamanı diyerek hizmetlere start vermişti. Başkan Aksoy ile birlikte Bozova kent merkezinde yapılan hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyecilik ilkesiyle de halkın ve Bozova’nın tüm sorunlarına neşter vurmak adına gece gündüz demeden tüm belediye çalışanları ve ekipmanları ile 7/24 esasıyla hizmet vermeye devam ediyor. Gönüllere dokunmak adına bulduğu her fırsatta halkla bir araya gelen Başkan Aksoy, halkın sorunlarını dinleyerek sorunları kısa sürede çözüme kavuşturmak ve yeni yapılacak olan hizmetler noktasında halkın görüşlerini alıyor. 2021 yılı Bozova’mız için devrim yılı olacaktır. Başta ilçemize Doğalgaz başta olmak üzere, bir çok projeyi hayata geçireceğiz. Bunların arasında fıstık hali, Balık pazarı hali,istihdamı sağlayacak fabrika yerlerinin temini ve alt yapısını oluşturulması,her mahallemize çocuk oyun park alanları, Alabalık çiftliği gibi projelerimizi hayata geçireceğiz’ dedi.
  • Özel HABER

    BOZOVA- Seçildiği ilk günden bu yana Bozova merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan hizmetler noktasında eşit bir şekilde proje ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Suphi Aksoy, gönül belediyeciliği ilkesiyle çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Seçim öncesinde vaat ettiği tüm projeleri bir bir hayata geçiren Başkan Aksoy,2021 yılı içinde projelerin devam edeceğini ve Bozova adeta kabuk değiştireceği müjdesini de verdi. Başkan Aksoy, ‘göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Bozova merkezde başta kent meydanı projesinin hayata geçirdik. Bunun yanı sıra yarı olimpik yüzme havuzu,gençlik merkezi, soğuk hava deposu, gençlerimiz için gerek merkezde gerekse kırsal mahallelerde halı saha ve yeşil alanlar oluşturduk ve oluşturmaya da devam edeceğiz’dedi.

    SOSYAL BELEDİYECİLİK İLKESİYLE HİZMET EDİYORUZ

    2020 yılında Türkiye’de başlayan salgın hastalık corona virüs covid-19 bulaşıcı hastalıkla mücadele’de rutin olarak ilk günden bugüne kadar tüm çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle mağdur olan vatandaşlara ilk olarak yetişen Bozova belediyesi başta hijyen için temizlik maddesi başta olmak üzere diğer tüm ihtiyaçların karşılanması adına da belediye olarak gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ramazan ayında yaklaşık olarak 6 bin aileye gıda yardımı yapılırken, bunun yanı sıra yine maddi durumu iyi olmayan mağdur vatandaşların da başta barınma ve diğer ihtiyaçlarını da karşılıyor. Salgın hastalığı ile ilgili olarak başkan Aksoy, ‘ salgın hastalığın ilk gününden geldiğimiz bugüne kadar başta esnaf ve halkımız için gerekli tüm ihtiyaçlar bir bir beleyemiz tarafından karşılanmaktadır. Başta temizlik ürünleri olmak üzere maske ve diğer ihtiyaçlarda karşılandı ve karşılanmaya devam ediyoruz. Haftalık olarak zabıta ekiplerimiz ve diğer kurumlardaki çalışanlarla birlikte tüm işyerleri denetlenmektedir. Halkımızın salgın hastalığından en az ve hafif bir şekilde atlatması içinde ilk günden bu yana başta tüm kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere halkın en yoğun olarak kullanım alanların da hijyen için ilaçlamalarda bulunduk. Biz sosyal belediyeciliği ilçemizde yaşatmak ve yaygın hale getirme kadına da çalışıyoruz. Halkımızın her ihtiyacını en kısa sürede giderme adına mücadele veriyoruz’ dedi.

    HEDEF BÜYÜTÜYORUZ

    Bu güne kadar yapılan hizmetlerin yanı sıra 2021 yılında hayata geçirilecek projeler ilgili müjdeyi veren Başkan Suphi Aksoy, ‘2021 yılı Bozova için adeta milat yılı olacak. İlçemizde düşündüğümüz bir çok projeyi inşallah hayata geçireceğiz. Bunların başında özellikle işsizliğe adeta neşter vurmayı hedefliyoruz. Onun içinde birkaç fabrika yerinin hazırlanıp yatırımcılarımıza sunmak olacaktır. Bunu hayata geçirdiğimizde ilçemizdeki işsizlik sorununa büyük oranda neşter vurmuş olacağız. Bunun yanı sıra Fıstık hali, balık pazarı, hizmetlerin daha kısa sürede tamamlanması için araç filomuzu daha da güçlendireceğiz. Bununla birlikte tüm mahallelerimize çocuk oyun alanları, spor alanları oluşturacağız. Bugüne kadar kent merkezi ve kırsal mahallelerimizde 120 kilometre stabilize yol çalışmasını bitirdik. 2021 yılında bu rakamı inşallah 180 kilometreye çıkaracağız.

    BOZOVA’YA DOĞALGAZI GETİRECEĞİZ

    2021 Yılında Bozova ilçe merkezine doğalgazı getireceklerinin müjdesini veren Başkan Aksoy, ‘inşallah 2021 yılı ilçemi için bir milat yılı olacaktır. Yıllardır ilçemizde büyük bir eksiklik olarak görülen Doğalgazı getirmeyi hedefliyoruz. İnşallah bu sözümüzü de yerine getireceğiz. Şimdiden bunun müjdesini halkımıza vereyim. Allah bir aksilik vermez ise ilçemize doğalgazı getireceğiz’ dedi.

    HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

    Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar Bozova merkez mahalleler başta olmak üzere kırsal mahallelerde de çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Bozova belediyesi tüm mahallelere eşit bir şekilde hizmeti götürüyor. Bugüne kadar onlarca mahallede parke ve bordur taşı olmak üzere yol ağında da büyük bir mesafe kat edildiği görüldü. En son olarak Bozova Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermek amacıyla ve özellikle Kış aylarında ulaşım sıkıntısı yaşanan kırsal mahallelerde vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla bazı mahallelerde yol yapım çalışmalarını tamamlarken, bazı mahallelerde ise Stabilize yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

    Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin dört bir noktasında sürdürdüğü yol yapım çalışmalarının son durağı Taşlı dere Mahallesi oldu. Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kırsal mahallelerde hem kilitli beton parke taşı döşeme işlemi hem de Stabilize yol yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

    BOZOVA’DA GENÇLERE YATIRIM SÜRÜYOR

    Bozova Belediyesi Kırsal mahallelerde halı saha yapımına devam ediyor.

    Kısa süre önce Büyükhan Kırsal mahallesinde temeli atılan ve mahallede bir ilk olan halı saha yapım çalışmaları devam ediyor. Kırsal mahallelerde ki genç ve çocukların sportif faaliyetlerini daha iyi koşullarda yerine getirmeleri için halı saha yapımına kısa süre önce başlanmış ve yapımına devam ediliyor. Geriye Kalan eksikliklerin de giderilmesinin ardından yapılan halı saha, mahallelilerin hizmetine sunulacak. İlçe ve kısal mahalle ayrımı gözetmeden gençlere geleceğe yatırım konusunda taviz vermeden çalışmalarına devam eden Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY :  “Gençler bu ülkenin geleceğine sahip çıkacak mirasımızdır. Bizim tek gayemiz memleketimize görev yaptığımız sürede ne kazandırabiliriz, Gelecek nesillere ne bırakabiliriz. O yüzden de bu tür projelere rutin belediyecilik hizmetlerin yanında önem veriyoruz ki gençlerimiz kahve köşeleri yerine vakitlerini spor yaparak geçirsinler. Merkez ve kırsal mahallelerde halı saha yapımının yanında ilçe merkezimizde yapımı devam eden “ Gençlik merkezi ve Yarı olimpik yüzme havuzu projemizin yapımına devam ediyoruz.  Bu ve bunun gibi projeler ile gençlerimizin sportif faaliyetlerini arttırmak.” Dedi

    BOZOVA BELEDİYESİ KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

    Bozova Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri Bin Nüfuslu Kargılı Kırsal Mahallesinde kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına başladı. Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’ un talimatlarıyla gerçekleştirilen çalışmalar, merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetilmeden oluşturulan program dahilinde sürdürülüyor.Bozova Belediyesi program dahilinde ilçenin bir çok mahallesinde gerçekleştirdiği kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının son adresi 1000 Nüfuslu Kargılı kırsal mahallesi oldu. Yapılan çalışmayla birlikte mahalle ve daha estetik bir görünüme kavuşacağını belirten ekipler çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirttiler.  Yapılan çalışma ile ilgili Kargılı Mahalle Muhtarı Ömer YILDIRIM : Bozova Belediye Başkanımız mahallemize gelerek bizzat incelemelerde bulundu ve en kısa sürede gerekli çalışmaların başlayacağı konusunda söz vermişti ve çalışmalar kısa süre içinde başladı. Mahallemizde yapımına başlanan kilitli parke taşı ile birlikte mahallemizin sokakları yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan kurtulacaktır. Mahallemize yapılan bu hizmetten dolayı Bozova Belediye Başkanımız Suphi AKSOY’ a ve ekibine teşekkür ediyorum’ dedi.

    Konuyla alakalı açıklama yapan Bozova Belediye Başkanı AKSOY, “  İlçemize ve kırsal mahallelerimize eksiksiz hizmet sunabilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için bütün birimlerimiz özveri ile çalışmakta. Şu anda mahallelerimizin bir çok yerinde ekiplerimizin stabilize yol yapım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar mahallemize hayırlı olsun. Emek ve gayret gösteren bütün personel kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

    BOZOVA’DA BİR İLK YAŞANDI

    Bozova merkezde halkın hizmetine açılan yürüyüş ve bisiklet yolu projesi tamamlanarak hizmete açıldı. Bunun yanı sıra kent merkezine nefes aldıracak olan kent meydanı projesi de hayata geçirildi. Çalışmalar ile ilgili olarak başkan Aksoy, ‘göreve ilk geldiğimiz günden itibaren halkımıza ne söz verdiysek bir bir yerine getiriyoruz. Halkımıza daha yaşanılır bir Bozova oluşturmak adına çalışıyoruz. Söz verdiğimiz gibi durmak yok yola devam hizmete devam diyoruz. Bunun yanı sıra yaylak kırsal mahallesinde her hafta sonunu binlerce kişinin uğrak yeri haline gelen açık hayvan pazarı ve sebze meyve pazarı içinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bölgenin en büyük pazarı olan yaylak pazarını da kısa sürede tamamlayarak halkımızın ve bölge halkın hizmetine açacağız. Bunun yanı sıra en büyük hayalim olan sahil yolu ve Otogar içinde tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Yine ilçemizin kaderini değiştirecek olan küçük sanayi sitesi projesinin de kısa sürede çalışmalarına başlanılacaktır. Hayal değil gerçek olacak’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI