USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy; ‘Gazetecilik fedekarlık ve sorumluluk isteyen bir meslektir’

10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘Gazetecilik fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız ülkemizin olduğu gibi ilimizin ve ilçemizin sosyal kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.’dedi. Özel HABER BOZOVA- 10 Ocak Çalışan Gazeteciler […]

Başkan Aksoy;	‘Gazetecilik fedekarlık ve sorumluluk isteyen bir meslektir’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘Gazetecilik fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız ülkemizin olduğu gibi ilimizin ve ilçemizin sosyal kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.’dedi.

Özel HABER

BOZOVA- 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Basının demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında yer aldığını belirten Başkan Aksoy yerelde ve ulusalda gazetecilerin halkın haber alma ihtiyacını karşılamaları açısından çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirterek tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, toplumun haber alma ihtiyacını yerel ve ulusal platformda zor şartlar altında gece gündüz demeden fedakârca karşılayan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Basının demokrasinin olmazsa olmaz sac ayaklarından birini oluşturduğunu vurgulayan Başkan Aksoy,’ Gazetecilik fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız ülkemizin olduğu gibi ilimizin ve ilçemizin sosyal kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Basın çalışanları her türlü zor şartlarda çalışmayı ilke edinerek yılmadan görevlerini yerine getirmek için çalışmaktadırlar. Halkımızın doğru ve tarafsız haber almasını sağlamak için özveri ile görev bilinci içinde çalışan gazeteciler Demokrasinin güçlenmesi ve yerleşmesinde basın kuruluşları ile birlikte önemli katkılar sağlamaktadırlar. Gazetecilerin halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek ise kutsaldır. Bozova  Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi doğru ilkeli ve tarafsız habercilik yapan basın yayın kuruluşlarımıza ve çalışanlarına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Zor şartlar altında meslek etiğinden taviz vermeden çalışmalarını sürdüren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI