USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy’dan Yol-İş sendikasına ziyaret

Şanlıurfa Yol İş Sendikası ev sahipliğinde El Ruha Otelde düzenlenen toplantıya Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’da katıldı. Başkan Aksoy Şanlıurfa Yol-İş Sendikası tarafından yapılan toplantıda Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar ve diğer illerden gelen şube başkanları ile bir araya gelerek sohbet etti.   İbrahim Halil KUŞ BOZOVA- Şanlıurfa Yol-İş Sendikası Başkanı Emin Kubat tarafından […]

Başkan Aksoy’dan  Yol-İş sendikasına ziyaret
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Şanlıurfa Yol İş Sendikası ev sahipliğinde El Ruha Otelde düzenlenen toplantıya Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’da katıldı. Başkan Aksoy Şanlıurfa Yol-İş Sendikası tarafından yapılan toplantıda Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar ve diğer illerden gelen şube başkanları ile bir araya gelerek sohbet etti.

 

İbrahim Halil KUŞ

BOZOVA- Şanlıurfa Yol-İş Sendikası Başkanı Emin Kubat tarafından El Ruiha Otelde düzenlenen toplantıya Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’da onur konuğu olarak katılım sağladı. Şanlıurfa Yol İş Sendikasının yapmış olduğu kongre sonrasında Şube Başkanı Emin Kubat, katılımcılar onuruna El Ruha Otelde verdiği akşam yemeği ve toplantısına ayrıca Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar (Türk-iş mali sekreteri) vali yardımcısı Mustafa Akın,Genel Başkan Yardımcısı İsmet Tan, Genel Mali Sekreteri Yusuf Doğan,Genel Eğitim Sekreteri Ahmet Kılıç,Genel mevzuat sekreteri Recep Karakaşlı. Şanlıurfa Ziraat odası başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ile çevre illerde ki şube başkanları ve temsilcileri. Ak parti Haliliye ilçe başkanı İibrahim Eyyüboğlu ve il yönetimi ve delegeler. Katıldı.

FACEBOOK YORUMLARI