USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy’dan müjde üstüne müjde

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova kent merkezine rahat bir nefes aldıracak olan kent meydan parkını tamamlayan Bozova belediyesi projelerini bir bir hayata geçiriyor. Yaklaşık maliyeti 939 bin TL olan kent meydan parkı önümüzdeki günlerde yapılacak açılışla birlikte halkın hizmetine sunulacak. Yine kent merkezinde Yeşilova mahallesinde bin 200 TL mal olacak olan yürüyüş ve bisiklet yolunun da […]

Başkan Aksoy’dan müjde üstüne müjde
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova kent merkezine rahat bir nefes aldıracak olan kent meydan parkını tamamlayan Bozova belediyesi projelerini bir bir hayata geçiriyor. Yaklaşık maliyeti 939 bin TL olan kent meydan parkı önümüzdeki günlerde yapılacak açılışla birlikte halkın hizmetine sunulacak. Yine kent merkezinde Yeşilova mahallesinde bin 200 TL mal olacak olan yürüyüş ve bisiklet yolunun da sonuna geldiği öğrenildi. Yine geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan gençlik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu soğuk hava deposunun projelerine de kısa sürede başlanılacağı öğrenildi.

BAŞKAN AKSOYDAN BİR MÜJDE DAHA

Daha önceleri Atatürk barajında yapılması beklenen gençlik kampı ve kapalı spor salonu içinde Ankara’da gençlik ve spor bakanı ile yapılan görüşme sonrasında önümüzdeki aylarda da Atatürk barajında bu projeye başlanılacağı öğrenildi. Atatürk barajında yapılacak olan gençlik kampı ve kapalı spor salonu ile birlikte Bozova ve Atatürk barajı bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi bekleniliyor. Gençlere büyük önem veren Belediye Başkanı Suphi Aksoy, gençler için her türlü sportif aktivitelerin yapılacağı kapalı spor salonları, halı saha ve yarı olimpik yüzme havuzu içinde kısa sürede çalışmalara başlanılacağı öğrenildi.

KIRSAL İKİ MAHALLEYE HALI SAHA

Spor ve gençlere büyük önem veren Belediye başkanı Suphi Aksoy kırsal mahallelerden Türkmenören ile Büyükhan mahallelerine halı saha yapılması içinde talimat verdiği ve her iki mahalle için halı saha çalışmalarına başlanılacağı öğrenildi. Bunun yanı sıra her hafta sonu bölgenin en büyük hayvan pazarı olarak bilinen Yaylak pazarına yapılacak onarım ve bakımla birlikte bölge halkına hitap edilecek şekilde projeyi da hayat geçiriyor. Yine kent merkezinde daha önceleri atıl durumda olan soğuk hava deposunun yıkımı tamamlandı. Mevcut yerinde yapılacak modern soğuk hava deposu ile ilçede bir eksikliği daha giderilmiş olacağı öğrenildi.

BAŞKAN AKSOY HALKIMIZA HİZMET BOYNUMUZUN BORCUDUR

Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bu yana gerek ilçe merkezinde gerekse kırsal mahallelerde hizmetlerin daha aktif halde devam etmesi adına belediyenin tüm ekiplerini adeta seferber ettiği bilinmektedir. Başkan Aksoy, ‘gece gündüz demeden halkımıza daha iyi hizmet anlayışı ile çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bozova ve Bozova halkı hizmetlerin en iyisine ve en güzeline layıktır. Belediye olarak halkımıza daha iyi hizmet sunma adına çalışıyoruz. Özellikle dünyayı etkisi altına alan corona virüs covid 19 salgın hastalığı süresince halkımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılama adına da belediye olarak çalışıyoruz. Bunun yanı sıra gerek temizlik konusunda olsun gerekse kırsal mahallelerimizdeki ulaşım ağı ve Bozova kent merkezindeki yeni açılan cadde ve sokaklarımızla halkımızın refahını her zamanki gibi ön planda tutuyoruz’ dedi. Ayrıca Okullar bölgesine kütüphane, Bozova girişi için önem arz eden dört yol kavşağının yapılması için Ankara’da yapılan görüşmeler sonucunda çalışmalar başlandı. Ayrıca 4 bin 500 aile gıda yardımı, Bozova merkez ve kırsal mahalleler için 100 bin m2 kilitli parke taşı mahalle mahalle çalışmalar devam ediyor. Ayrıca temizlik işlerinde kullanılmak üzere bir adet çöp toplama aracı da belediyeye kazandırıldı.

BAŞKAN AKSOY DEVAM EDEN PARKE TAŞI ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanı Suphi Aksoy ‘ Gölbaşı mahallesi Sağlık sokakta devam eden kilitli parke taşı çalışmasını yerinde inceledi.Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Merkez ve kırsal mahallelerde ihtiyaç duyulan mahallelerde gerçekleştirdiği kilitli beton parke döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak ‘Gölbaşı mahallesi Sağlık sokakta’ kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatlarıyla gerçekleştirilen çalışmalar, merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetilmeden vatandaşların talepleri doğrultusunda oluşturulan program dahilinde sürdürülüyor.Başkan Aksoy; ‘Sağlık sokakta başlattığımız çalışma devam ediyor. gölbaşı mahallesi sağlık sokakta başlattığımız parke taşı çalışması mahallemiz için büyük önem arz ediyordu ve mahallemizin ihtiyacı olan bir çalışmaydı. Bunun yanında ‘okullar bölgesi’ olması ve özellikle kış aylarında çocukların okula giderken zorlanmaması bizim için çok önemli. İlçemize kazandırdığımız hizmetlerin yanında covid-19 ile mücadelemizde hız kesmeden devam ediyor. içinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe tedbirlerine uyulması, salgın ile mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ediyor, kalabalık ortamlarda özellikle tedbir kurallarına uyalım’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI