USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy’dan Karaca’ya ziyaret

Koçhisar kırsal mahallesinde hasta yatağında olan 81 yaşandaki Remzi Karaca’yı ziyaret eden Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘her zaman başta yaşlılarımız olmak üzere hasta yatağında olan tüm vatandaşlarımızı ziyaret etmek boynumuzun borcudur. Özel HABER BOZOVA- Belediye Başkanı Suphi Aksoy her zaman mağdur yardıma muhtaç kimsesizleri ve hasta yatağında olan hastaları ziyaret etme adına ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz […]

Başkan Aksoy’dan Karaca’ya ziyaret
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Koçhisar kırsal mahallesinde hasta yatağında olan 81 yaşandaki Remzi Karaca’yı ziyaret eden Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘her zaman başta yaşlılarımız olmak üzere hasta yatağında olan tüm vatandaşlarımızı ziyaret etmek boynumuzun borcudur.

Özel HABER

BOZOVA- Belediye Başkanı Suphi Aksoy her zaman mağdur yardıma muhtaç kimsesizleri ve hasta yatağında olan hastaları ziyaret etme adına ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Koçhisar kırsal mahallesinde hasta yatağında olan 81 yaşındaki Remzi Karaca’yı evinde ziyarette bulunarak kısa sürede yeniden sağlığına kavuşması adına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Aksoy, ‘her yaştaki vatandaşımızın yanında bulunmak bizim boynumuzun borcudur. Bugün hasta yatağında sıcak bir ilgi bekleyen tüm hastalarımıza öncelikle Allah’tan acil  şifalar diliyorum. Koçhisar mahallemizde hasta yatağında olan 81 yaşındaki Remzi Amcamızı da evinde ziyarette bulunduk. Eski sağlığına yeniden kavuşması içinde Allah’tan acil şifalar diliyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI