USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy’dan Bozova’ya müjde üstüne müjde

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Ankara temaslarında Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlunu Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte ziyaret ederek Bozova’ya ve Bozova’lı gençlere müjde üstüne müjde aldı.     Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bu yana Bozova ve Bozova’lı gençlere yönelik olarak her geçen gün müjde üstüne yeni […]

Başkan Aksoy’dan Bozova’ya müjde üstüne müjde
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Ankara temaslarında Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlunu Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte ziyaret ederek Bozova’ya ve Bozova’lı gençlere müjde üstüne müjde aldı.

 

 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bu yana Bozova ve Bozova’lı gençlere yönelik olarak her geçen gün müjde üstüne yeni müjdeler vermeye devam ediyor. Başkan Aksoy Ankara’da yapmış olduğu bazı temaslarda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte ziyarette bulundu. ziyarette Belediye Başkanı Aksoy ile Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Bozova’lı gençler için 2 adet sentetik halı saha,1 adet tenis kortu ile Futbol ve voleybol sahası sözü aldı. Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ‘ benim tek idealim ve sevdam var Bozova’lı tüm hemşerilerime en iyi hizmetleri sunmaktır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Bozova’nın gelişmesi ve kalkınması adına Ankara’da yaptığımız tüm görüşmelerde Bozova’nız için hep yeni müjdelerle döndük. Ankara’da hafta başından bu yana yaptığımız bakanlık görüşmelerinde ilçemiz için gerekli tüm görüşmelerde olumlu sonuçlar aldık. En son Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Gençlik ve spor Bakanımız Dr.Mehmet Kasapoğlu ile yaptığımz görüşmede gençlerimize ve diğer halkımıza yönelik olarak çok güzel sözler aldık. İnşallah Bakanımız Mehmet Kasapoğlu tarafından verilen müjdeli haberlerle birlikte en kısa zamanda bu projelerimizi ilçemize kazandıracağız. Her şey Bozova’lı hemşerilerimiz ve gençlerimiz için hizmette durmak yok yola devam dusturu ile bu projelerimiz ilçemize hayırlı olsun’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI