USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy’dan Beraat Kandili Mesajı

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Berat Kandili dolasıyla bir mesaj yayımlayarak ‘’ tüm Müslüman aleminin kandili mübarek olsun’’ dedi. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, ‘’içinde olduğumuz koronavirüs salgının biran önce biterek milletimize huzur diliyorum’’ dedi. Başkan Aksoy mesajında; ‘’ Ahlak ve erdemin, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka […]

Başkan Aksoy’dan Beraat Kandili Mesajı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Berat Kandili dolasıyla bir mesaj yayımlayarak ‘’ tüm Müslüman aleminin kandili mübarek olsun’’ dedi.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, ‘’içinde olduğumuz koronavirüs salgının biran önce biterek milletimize huzur diliyorum’’ dedi. Başkan Aksoy mesajında; ‘’ Ahlak ve erdemin, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, insanî erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler bütünü olduğunu zihin ve gönüllerimizde derinden hissettiğimiz bütün kandillerde olduğu gibi Berat kandili de bizlerde bu duyguları oluşturuyor. Bir kandile daha erişmenin mutluluğu içerisindeyken öte yandan tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenler için üzüntülüyüz. Rabbimden niyazımız bu gecenin yüzü suyu hürmetine yaşanan bu salgının biran önce en az can kaybıyla bitmesini temenni ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle birlikte milletimizin, memleketimizin ve tüm İslam âleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz eder herkesin Berat Kandilinin mübarek olmasını dilerim.

FACEBOOK YORUMLARI