USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy yılın son gününde onları unutmadı

  Belediye Başkanı Suphi Aksoy, yılın son gününde Bozova merkezde, Özel Bozova Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerle bir araya geldi. Fuat ARSLAN BOZOVA/Belediye Başkanı Suphi Aksoy bulduğu her fırsatta gençler başta olmak üzere halkla buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Aksoy yılın son gününde Bozova merkezde bulunan Özel Bozova Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezindeki […]

Başkan Aksoy yılın son gününde onları unutmadı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

 

  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy, yılın son gününde Bozova merkezde, Özel Bozova Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerle bir araya geldi.

Fuat ARSLAN

BOZOVA/Belediye Başkanı Suphi Aksoy bulduğu her fırsatta gençler başta olmak üzere halkla buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Aksoy yılın son gününde Bozova merkezde bulunan Özel Bozova Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet etmenin yanı sıra hediye vermeyi de unutmadı. Başkan Aksoy Rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerle tek, tek ilgilendi. Daha sonra Rehabilitasyon merkezi yöneticileri ile bir araya gelerek Rehabilitasyon ve öğrencilerle ilgili bilgiler aldı. Ziyaret ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Rehabilitasyon Merkezi Müdürü, İbrahim Satıcı, ‘ bugün bizleri merkezimizde ziyaret eden Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Abdüsselam Öncü ve diğer konuklarımıza şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Rehabilitasyon merkezimde bulunan öğrencilerimizle bir araya gelen Başkan Suphi Aksoy yakın ilgisinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Rehabilitasyon merkezimizdeki öğrencilerimize tam gün eğitimler veriyoruz. Onların toplumun birer parçası oldukları ve hayata daha sıkı bağlanmaları adına tüm çalışanlarımızla öğrencilerimize gerekli tüm donanımları veriyoruz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI