USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy sözünü yerine getirdi

Belediye Başkanı Suphi Aksoy Bozova İlçesinin en büyük eksikliklerinden biri olan Soğuk Hava Deposu ve Yavuz Selim Mahalle Kültür evini Bozova’ya kazandırdı. Fuat ARSLAN Bozova Belediyesi tarafından, ilçeye kazandırılan Bozova Modern Soğuk Hava Deposu ve Bay Bayan Kültür evi faaliyete girdi. Göreve geldiği günden buyana verdiği sözleri bir bir yerine getiren Bozova Belediye Başkanı Suphi […]

Başkan Aksoy sözünü yerine getirdi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy Bozova İlçesinin en büyük eksikliklerinden biri olan Soğuk Hava Deposu ve Yavuz Selim Mahalle Kültür evini Bozova’ya kazandırdı.

Fuat ARSLAN

Bozova Belediyesi tarafından, ilçeye kazandırılan Bozova Modern Soğuk Hava Deposu ve Bay Bayan Kültür evi faaliyete girdi. Göreve geldiği günden buyana verdiği sözleri bir bir yerine getiren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, bir projesini daha hayata geçirdi. İlçede atık durumda olan eski soğuk hava deposunun yıkılması ile birlikte Yavuz Selim mahallesinde 1000 m2 alan üzerine inşa edilen yeni modern soğuk hava deposu ve bay bayan kültür evi tamamlanarak vatandaşların faaliyetine sunuldu. Modern Soğuk Hava Deposunda nar stokları ile Bozova’dan Avrupa’ya ihracat gerçekleştiriliyor. Soğuk hava deposunun faaliyete geçmesi ile birlikte ilçe vatandaşları da kendi ihtiyaçlarını artık depoda muhafaza edebilecek. Öte yandan mahallenin fiziki yapısı nedeniyle mahalle sakinlerini mescit talebi de karşılıksız bırakılmayarak Bay Bayan Kültür Evi ve mescit de ilçeye kazandırılarak faaliyete geçirildi. Faaliyete giren soğuk hava deposu ve kültür evi ile ilgili konuşan Başkan Suphi Aksoy yaptığı yazılı açıklama; “Göreve geldiğimiz günden bugüne Bozova ilçemiz için gece gündüz demeden çalıyoruz. Söz verdiğimiz gibi Atık durumda olan soğuk hava deposunu yıkarak modern soğuk hava deposu, bay bayan kültür evi ve mescidini ilçemize ve mahallemize kazandırmış olduk. Bozova ilçemiz Bunun ile birlikte Yavuz Selim Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine bizde gerekli çalışmaları tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk” ifadelerine yer verdi.

FACEBOOK YORUMLARI