USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy Gençlerle bir araya geldi

Gençlerin abisi olarak bilenen, Gençliğe ayrı bir önem ve değer veren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Gençlerle buluşmaya devam ediyor. Genç nesillere ayrı bir önem veren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, bulduğu her fırsatta gençlerle bir araya gelerek hem sohbet hem ise gençlerin istek ve taleplerini yerinde dinledi. 8 mart dünya kadınlar günü sebebiyle de […]

Başkan Aksoy Gençlerle bir araya geldi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Gençlerin abisi olarak bilenen, Gençliğe ayrı bir önem ve değer veren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Gençlerle buluşmaya devam ediyor.

Genç nesillere ayrı bir önem veren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, bulduğu her fırsatta gençlerle bir araya gelerek hem sohbet hem ise gençlerin istek ve taleplerini yerinde dinledi. 8 mart dünya kadınlar günü sebebiyle de başkan Aksoy kız öğrenci ve kadın öğretmenlere karanfil taktim etti.. Anadolu Lisesinde düzenlenen buluşmaya Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un yanı sıra AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Çetintaş, Büyükşehir Belediyesi Bozova Gençlik Merkezi sorumlusu Murat Taşçı, ile Genç Kızılay Bozova Şube Başkanı Ahmet Furkan Akyıldız eşlik etti. Öğrencilerle buluşmada Okul Müdürü Mehmet Dağtekin, okul idarecileri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen buluşmada, gençler taleplerini bir bir sıralarken, Belediye Başkanı Suphi Aksoy ise talepler doğrultusunda kendilerine söz verdi. Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘Her zaman gençlerimize ayrı bir sempatim var. Gençliğe ayrı bir değer veriyorum. Yarınlarımız olan siz gençler benim için çok kıymetli ve değerlisiniz. Sizin her talebiniz ve isteğiniz başım üstüne her zaman olduğu gibi bugünde,yarında sizlerin yanındayım ve olmaya da devam edeceğim. Sizler öncelikle bizim değerlerimizsiniz, sizler ilçemiz için memleketimiz için ülkemiz için yarınlarımızın aydın kişileri olacaksınız, bizler baki değiliz, sizler bizim geleceğimiz ve teminatımızsınız, eğitim başta olmak üzere hayatınızda başarılar diliyorum’ dedi. Sohbette öğrenciler ise Belediye Başkanı Suphi Aksoy ile birlikte olmaktan son derece keyif aldıklarını belirtirlerken, ‘ bugün bizimle birlikte olduğunuz için size ayrıca teşekkür ediyoruz. Öğrenci ve gençler olarak bugün sizden talep ve isteklerde bulunduk. Sizde çok samimi bir şekilde istek ve taleplerimizi alıp yerine getireceğinizi belirttiniz. Bu da ayrıca bizleri memnun etmektedir. Biz öğrenci ve gençler olarak size görevinizde başarılar diliyoruz’ dedi. Okul Müdürü Mehmet Dağtekin, ‘ bugün okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız Suphi Aksoy başta olmak üzere beraberinde Gençlik kolları Başkanı, Büyükşehir Bozova Gençlik Merkezi sorumlusu ve Kızılay Genç şube başkanına da hem şahsım, okul idareci ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. Çok samimi bir ortamda sohbet etme imkanını bulduk. Belediye Başkanımıza gerek şahsım gerek idareci ve öğrencilerimiz Başkanımıza sunmuş olduğumuz talep ve istekleri yerine getireceği inancımız sonsuzdur. Başkanımıza ve ekibine sonsuz başarılar diliyoruz’ dedi. Başkan Aksoy ayrıca 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle Okul pansiyonunda kalan kız öğrencilere karanfil takdim etti.Sohbet sonrasında öğrencilerle ayrı ayrı hatıra fotoğrafı da çekmeyi ihmal etmeyen öğrencilerle vedalaşarak okuldan ayrıldı.

FACEBOOK YORUMLARI