USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy; ’Gençlerimiz bizim değerimizdir’

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden beri geleceğimizin teminatı olan gençlerimize daha fazla değer ve önem veriyoruz. Bozova Belediyesi tarafından Büyükşehir’e tahsis edilen Gençlik merkezinde gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Suphi Aksoy burada kurs gören öğrencilerle tek tek ilgilendi. Başkan Aksoy gençlik merkezi ile ilgili bilgileri de Gençlik Merkezi Müdürü Murat […]

Başkan Aksoy; ’Gençlerimiz bizim değerimizdir’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden beri geleceğimizin teminatı olan gençlerimize daha fazla değer ve önem veriyoruz. Bozova Belediyesi tarafından Büyükşehir’e tahsis edilen Gençlik merkezinde gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Suphi Aksoy burada kurs gören öğrencilerle tek tek ilgilendi. Başkan Aksoy gençlik merkezi ile ilgili bilgileri de Gençlik Merkezi Müdürü Murat Taşçı’dan gerek gençlik merkezi ile ilgili gerekse kursiyerlerle ilgili bilgiler aldı. Başkan Aksoy gençlik merkezinde kurs gören öğrencilerle hem sohbet etti. Hem de sorunlarını dinledi. Başkan Aksoy, ‘sizler bizim geleceğimizsiniz sizlerin geleceği bizim için de önemlidir. Sizlere daha güzel yarınlar bırakmak adına da çalışıyoruz. Sizlerin talepleriniz ve istekleriniz bizim için önemlidir. Sizler bugün burada görmüş olduğunuz kurslarda yarınlarımız için önem teşkil etmektedir.’ Dedi. Belediye Başkanı gençlere verdiği değeri gören gençler ise, ‘ göreve geldiği günden bu yana sürekli olarak bizlerle birlikte olan ve bizleri dinleyen Belediye başkanımız Suphi Aksoy’a bizlerde teşekkür ediyoruz. Bugün bizlere yapmış olduğu ziyaret bizleri fazlasıyla memnun etmiştir’ dediler. Belediye Başkanı Suphi Aksoy Gençlik merkezinde kurs gören öğrenci ve  kursiyerlere de çeşitli hediyeler takdim etti.

BAŞKAN AKSOY GÖNÜLLERİ FETH EDİYOR

7’DEN 70 herkesle buluşmaya devam eden Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy gönüllere girme adına gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerde yapmış olduğu gezi ve incelemelerde herkesle sohbet edip onların sorunlarını da dinlemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Suphi Aksoy gerek 2019 yerel seçimleri öncesinde gerekse seçildiği ilk günden bu yana her zaman halkla iç içe olmaya devam ediyor.

 

FACEBOOK YORUMLARI