USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy, bu kez muhtarlarla buluştu

Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Başkan Aksoy başkanlığında Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda 88 Mahalle muhtarlarının 1.bölge muhtarları ile sorunları masaya yatırdı. Fuat ARSLAN BOZOVA/Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçedeki mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Muhtarlara hizmet ve projelerini anlatan Başkan Aksoy, […]

Başkan Aksoy, bu kez muhtarlarla buluştu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Başkan Aksoy başkanlığında Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda 88 Mahalle muhtarlarının 1.bölge muhtarları ile sorunları masaya yatırdı.

Fuat ARSLAN

BOZOVA/Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçedeki mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Muhtarlara hizmet ve projelerini anlatan Başkan Aksoy, tüm mahalleleri parke taşı ile buluşturacaklarının müjdesini verdi.Bozova’nın gelişmesi ve kalkınması için büyük çaba sarf eden Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda ilçedeki kırsal ve merkez mahalle muhtarlarıyla buluştu. Bozova Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Arslan, İlhan Ziro ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akcan ile teknik ekibin de yer aldığı toplantıya; Taşlıdere, Bulanacak, Hisarlar, Küçük Hisarlar, Avlak, Seyitören, Kesmetaş, Buğluca, Kevik, Tatarhöyük, Altınlı, Çakmaklı, Karaca, Yavuzselim, Gökören, Taşan, Pirhalil, Ortaören ve Bağlıca, mahalle muhtarları katıldı.

BAŞKAN AKSOY, MUHTARLARIN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Muhtarların dile getirdiği sorun ve talepleri dinleyerek not alan Başkan Aksoy ve ekibi, bu konuların çözümü için gerekli birimlere talimat verdi. Merkez İlçe mahallelerinden Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mustafa Taşçı da, mahallelerine kazandırılan bay bayan kültür evi, soğuk hava deposu ve mescid için Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’a teşekkür etti.

AKSOY: PARKE TAŞI DÖŞENMEYEN MAHALLE KALMAYACAK

Başkan Aksoy, yaptığı açıklamada, muhtarlarla bir araya gelmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, bölge bölge tüm mahalle muhtarları ile buluşacaklarını söyledi. Muhtarların talep ve isteklerini dinlediklerini dinleyerek, bunların çözümü için çaba göstereceklerini vurgulayan Aksoy, “2024 yılına kadar tüm mahallelerimize hizmet götüreceğiz. Parka taşı döşenmemiş hiçbir mahalle kalmayacak, bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ayrıca muhtarlarımızla da sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

FACEBOOK YORUMLARI