USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy Argıncıkta çalışmaları inceledi

Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları İlhan Ziro, Mahmut Arslan ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Kırsal mahalle Argıncık’ta devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Fuat ARSLAN BOZOVA- Belediye Başkanı Suphi Aksoy beraberinde Belediye Başkan yardımcıları İlhan Ziro,Mahmut Arslan,Belediye Meclis Üyeleri Ali Ekinci,Şevket Karaçizmeli,Mehmet Akcan,Fethi Kılıç,Necmi Avcı ile birlikte  Argıncık mahallesinde […]

Başkan Aksoy Argıncıkta çalışmaları inceledi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları İlhan Ziro, Mahmut Arslan ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Kırsal mahalle Argıncık’ta devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Belediye Başkanı Suphi Aksoy beraberinde Belediye Başkan yardımcıları İlhan Ziro,Mahmut Arslan,Belediye Meclis Üyeleri Ali Ekinci,Şevket Karaçizmeli,Mehmet Akcan,Fethi Kılıç,Necmi Avcı ile birlikte  Argıncık mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkilerden bilgi aldı. Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahalle Argıncık mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Suphi Aksoy,’her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile mahallelerimize hizmetler yapılmaktadır. Argıncık mahallesinde devam eden kilitli parke taşı ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Ziro, ‘2019 yerel seçimlerinden bu yana Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda 16 mahallemizin kilitli parke taşı döşeme işini tamamladık. En son olarak Argıncık mahallemizde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını ve diğer kırsal mahallelerimizdeki üst yapı çalışmalarımız da kısa sürede tamamlayacağız’dedi. Argıncık Mahalle muhtarı İsmail Şahin ise, ‘mahallemizde üst yapı çalışmalarından dolayı şahsım ve Argıncık halkı adına Belediye Başkanımız Suphi Aksoy başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Argıncık mahalle sakinlerinden Müslüm Şahin, Abdulhadi Ekinci ve Hüseyin Polat, yaptıkları açıklamalarında ‘Bozova belediyemizin mahallemizde yapmış olduğu çalışmalarından dolayı başta belediye başkanımız Suphi Aksoy olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Yapılan parke taşı döşemesi bitmesi ile birlikte yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtulmuş olacağız. bundan dolayı da ayrıca Belediye başkanımıza ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz’dediler.

 

FACEBOOK YORUMLARI