USD
EURO
ALTIN

Başkan Aksoy Ankara’da temaslarda bulundu

Belediye Başkanı Suhpi Aksoy Bozova için yeni yapılacak yatırımlar ve projeler için Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Aksoy TBMM’de önce Milletvekili Mehmet Ali Cevheri olmak üzere TBMM İdare Amiri Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, ve çeşitli bakanlık ve bürokratlar görüştüğü öğrenildi. Fuat ARSLAN Bozovalılara hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Suphi Aksoy, ilçe […]

Başkan Aksoy Ankara’da temaslarda bulundu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye Başkanı Suhpi Aksoy Bozova için yeni yapılacak yatırımlar ve projeler için Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Aksoy TBMM’de önce Milletvekili Mehmet Ali Cevheri olmak üzere TBMM İdare Amiri Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, ve çeşitli bakanlık ve bürokratlar görüştüğü öğrenildi.

Fuat ARSLAN

Bozovalılara hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Suphi Aksoy, ilçe geleceğini yakından ilgilendiren projeleri için Ankara’da temaslarını sürdürüyor. Gerek il genelinde gerekse il dışı ziyaretleri ile projelerini Bozova halkına kazandırmak için yoğun çaba içerisindeki Başkan Aksoy, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Şanlıurfa Milletvekillerinden Mehmet Ali Cevheri ve Dr. Halil Özcan’ı ziyaret etti. Bozova’daki yerel yönetim çalışmalarını Vekil Özcan’a aktaran Başkan Aksoy, önümüzdeki süreçlerde de yapılması planlanan projelerini aktardı. Vekil Özcan da Başkan Aksoy’un çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, vekil olarak her türlü çalışmada ortak adımlar atmaya devam edeceklerini söyledi.

FACEBOOK YORUMLARI