USD
EURO
ALTIN

AZİZ AYDINLIK VE AHMET ARAS’TAN MERVE AKPINAR’A DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Şanlıurfa Konuklu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi 13 yaşındaki Merve Akpınar ve takım arkadaşlarına destek için birlikte çalışma yürüttüklerini kamuoyuyla paylaştılar. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Vekil Aydınlık, “Şanlıurfa’da yaşanan kötü olaylara, istenmeyen görüntülere karşın böylesine güzel durumlarla karşılaşmak bizleri çok mutlu etti. Merve kızımız bir organizasyon için […]

AZİZ AYDINLIK VE AHMET ARAS’TAN MERVE AKPINAR’A DESTEK
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Şanlıurfa Konuklu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi 13 yaşındaki Merve Akpınar ve takım arkadaşlarına destek için birlikte çalışma yürüttüklerini kamuoyuyla paylaştılar. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Vekil Aydınlık, “Şanlıurfa’da yaşanan kötü olaylara, istenmeyen görüntülere karşın böylesine güzel durumlarla karşılaşmak bizleri çok mutlu etti. Merve kızımız bir organizasyon için geldiği Ankara’da basın emekçilerine demeç verdikten sonra sözleriyle adeta Türkiye’nin gündemine oturdu. Cesaret ve azim dolu yüreğiyle sadece Şanlıurfalı kız çocuklarına değil Türkiye’nin dört bir yanındaki kız çocuklarına örnek olacağını kanıtladı. Daha ilk gün Merve kızımızın öğretmeni Bayram Kaplan’la görüştük, elimizden ne geliyorsa yapacağımızı ifade ettik” dedi.

CESUR KIZIMIZIN SONUNA KADAR YANINDAYIZ

Bodrum Belediyesi olarak Merve Akpınar ve takım arkadaşlarına destek olmak için çalışmalara başladıklarını dile getiren CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “tüm Türkiye gibi ben de Merve Akpınar yavrumuzdan sosyal medya aracılığıyla haberdar oldum. Bodrumlu hemşehrilerim gibi ben de kızımızın o tarihi sözlerini dikkatle dinledim. Ne yazık ki evlatlarımızın sahip olduğu şartlar eşit ve adil değil, Merve’nin ilk zamanlarda ‘sen kızsın, şort giyemezsin, erkeklerin yanında oynayamazsın’ gibi akıl dışı ifadelerle ayrımcılığa uğraması beni derinden yaralı. Ben de iki kız evladı olan bir babayım, bu sözleri ve bu tutumu asla kabul etmiyorum, kız-erkek hiç fark etmez, evlatlarımız bu ülkede özgürce istedikleri faaliyette bulunabilirler. Biz de Bodrum halkı adına bu süreçte Merve ve arkadaşlarına destek olmak için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda kıymetli Şanlıurfa Milletvekilimiz Aziz Aydınlık’la birlikte iş birliği içerisinde bulunarak bu çalışmayı beraber yürüteceğiz” dedi.

TAKIMI BODRUM’DA KAMPA ALMAYI PLANLIYORUZ

Bodrum Belediyesi’yle birlikte yürütülecek çalışmalara dair detay veren CHP’li Aydınlık, “bir program nedeniyle Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras’la beraberken Merve Akpınar kızımızdan konu açıldı ve Sayın Başkan’da birlikte bir çalışma yapabileceğimizi dile getirince süreç başladı. Şimdi ilerleyen günlerde inşallah Merve Akpınar kızımızı ve takım arkadaşlarını Bodrum’da bir spor kampında misafir etmeyi planlıyoruz, bununla birlikte birkaç çalışma daha planlıyoruz. Sayın Başkan’la birlikte daha fazla neler yapabiliriz diye de devamlı irtibat halinde olacağız. Bu açıklama vesilesiyle ben bir kez daha tüm kamuoyu önünde Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras’a tüm hemşehrilerim ve evlatlarımız adına çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.(Haber MERKEZİ)

FACEBOOK YORUMLARI