USD
EURO
ALTIN

Aşılama kırsalda da devam ediyor

Dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgın hastalığından korunmak adına Bozova İlçe genelinde aşılama süreci tüm hızıyla devam ediyor. Aşılama kırsal mahallelerde sağlık çalışanları tarafından tüm vatandaşlara yapılırken, kısa sürede aşılamanın bitirilmesi bekleniliyor.   Abdurrahim ALTUN BOZOVA- Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgın hastalığında korunma adına Ülke genelinde başlatılan aşılama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. […]

Aşılama kırsalda da devam ediyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgın hastalığından korunmak adına Bozova İlçe genelinde aşılama süreci tüm hızıyla devam ediyor. Aşılama kırsal mahallelerde sağlık çalışanları tarafından tüm vatandaşlara yapılırken, kısa sürede aşılamanın bitirilmesi bekleniliyor.

 

Abdurrahim ALTUN

BOZOVA- Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgın hastalığında korunma adına Ülke genelinde başlatılan aşılama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bozova ilçesinde de hastane ve sağlık ocaklarında yapılan aşılamanın yanı sıra aşılamanın kısa sürede tamamlanması içinde tüm sağlık çalışanları sahada adeta seferber oldukları görüldü. Kırsal mahallelerde cami ve taziye evlerinde yapılan aşılamaların yanı sıra hasta ve yatalak olan hastaları da evlerinde aşılayan sağlık çalışanları haftanın her günü saha da kırsalda aşılama yapıyorlar. Kısa sürede birinci ve ikinci doz aşılamaların tamamlanması için tüm olanakları seferber eden Bozova Kaymakamlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Bozova belediyesi vatandaşı evinde aşılamayı sürdürüyorlar.

 

FACEBOOK YORUMLARI