USD
EURO
ALTIN

Asgari ücretli sevindirildi

Milyonlarca asgari ücretlenin beklediği müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 yılı için asgari ücrete yüzde 50 zam açıklamasını yaparak herkesi sevindirdi. Fuat ARSLAN BOZOVA- Türkiye genelinde 2022 yılı için asgari ücret fiyatlarını bekleyen 7 milyondan fazla işçiye büyük müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta içinde verdi. Asgari ücrete yüzde 53 gibi […]

Asgari ücretli sevindirildi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Milyonlarca asgari ücretlenin beklediği müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 yılı için asgari ücrete yüzde 50 zam açıklamasını yaparak herkesi sevindirdi.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Türkiye genelinde 2022 yılı için asgari ücret fiyatlarını bekleyen 7 milyondan fazla işçiye büyük müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta içinde verdi. Asgari ücrete yüzde 53 gibi bir zam yaptıklarını herkese açıkladı. Günlerdir. İşçi ve işveren sendikaları ile hükümet arasında oluşan komisyonda belirlenmeye çalışılan asgari ücret zammına nihai kararı Cumhurbaşkanı açıkladı.

7 MİLYON 500 BİN İŞÇİYE BÜYÜK MÜJDE

Gerek özel sektörde gerekse kamu-kurum ve kuruluşlarda asgari ücretle çalışan 7 milyon 500 bin asgari ücretliye büyük müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen hafta verdi. Mevcut asgari ücret 2bin 825,90 kuruluş fiyata yüzde 53 gibi bir zamla 4 bin 250 TL’ye çıkardıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm kesimlere büyük bir müjde vermiş oldu. Yeni yılla birlikte asgari ücret 4 bin 250 TL oldu. Asgari ücretlinin yanı sıra işverenlerinde yükünü hafifleten rakamı açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan her kesimi enflasyona ezdirtmemek için mücadele verdik. Müjdesini verdi.

FACEBOOK YORUMLARI