USD
EURO
ALTIN

Amatörde kura çekimi yapıldı

2021-2022 1.Amatörde mücadele verecek takımlar ve gruplar çekilen kura sonuçları ile belirlendi. Yeni sezonda 1.Amatörde mücadele verecek 10 takım 2 grup halinde futbol müsabakalarına katılacak.     Şanlıurfa 1. Amatör Futbolunda 2021-2022 futbol sezonu kura çekimi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda gerçekleştirilen toplantı ile yapıldı. Şanlıurfa Amatör Futbolunda 2021-2022 futbol sezonu kura çekimi Amatör Spor Kulüpleri […]

Amatörde kura çekimi yapıldı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • 2021-2022 1.Amatörde mücadele verecek takımlar ve gruplar çekilen kura sonuçları ile belirlendi. Yeni sezonda 1.Amatörde mücadele verecek 10 takım 2 grup halinde futbol müsabakalarına katılacak.

 

 

Şanlıurfa 1. Amatör Futbolunda 2021-2022 futbol sezonu kura çekimi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda gerçekleştirilen toplantı ile yapıldı. Şanlıurfa Amatör Futbolunda 2021-2022 futbol sezonu kura çekimi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda gerçekleştirilen toplantı ile yapıldı. Müsabakaların 23 Ekim’de başlaması öngörülüyor.Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 2021-2022 futbol sezonu maç planlamasını yaparak kura çekimini tamamladı. ASKF’de yapılan kura çekimi toplantısına ASKF Başkanı Adnan Yükselir,Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Halil Eren,ASKF Genel Sekreteri Murat Basyan,Muhasip Üye Mehmet Kolbudak,Hilvan Belediye Başkan Yardımcısı Cenap Turgut, Futbol İl Temsilcisi İbrahim Halil Durmaz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü ve İl Hakem Kurulu Başkanı Hasan Keser ve kulüp temsilcileri katıldı.Toplantının açılış konuşmasında konuşan Şanlıurfa ASKF Başkanı Adnan Yükselir, ” Amacımız ilimizde sporun tabana yayılmasını sağlamak. Bunda en önemli iş elbette ki spor kulüplerimize düşüyor. Pandemi sürecinin ekonomik etkilerini azaltmak için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün destekleri ile birçok spor kulübümüze lig öncesinde nakit destek sağlandı. Bunun yanı sıra bizim yıllardır yapılmasını istediğimiz amatör evinin temelini inşallah yakında atacağız.Amatörler için yaptığımız talepler bir bir karşılık buluyor. Bu sezon merkez ilçede bulunan sentetik sahamızın tribün ve aydınlatması ve eksiklikleri tamamlanıyor. İnşallah yeni süreçte diğer ilçelerimizde de aydınlatma taleplerimiz tamamlanmış olacak ve eksiklikler kısa sürede giderilecek ” dedi.Konuşmaların ardından, Şanlıurfa 1. Amatör liginin, iki grupta onar takımla oynanması kararlaştırdı.

A VE B GRUPLARDA YER ALAN TAKIMLAR

A grubunda Viranşehir Spor, Viranşehir Gücü,Yaylak Gnçlikspor, Birecikspor, Ankaspor,Sancaktarspor,Uyanışspor,Yenihalspor,Tarımspor,Harranova yer alırken,

B grubunda ise, Viranşehir İdmanyurdu,C.pınar TİGEM,Bozovaspor,Siverek Gençlik,DSİ spor ,Karşıyakaspor,Keçespor,Fatihspor,Eyyüpspor ve Gençlerbirliği Spor kulüpleri yer aldı.

FACEBOOK YORUMLARI