USD
EURO
ALTIN

Ali Arusoğlu;‘Bozova’ya deva olmaya geliyoruz’

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bozova ilçe başkanlığına genel merkez tarafından ataması yapılan Avukat Mehmet Ali Arusoğlu, ‘deva partisi Türkiye genelinde olduğu gibi Bozova ilçesine de deva olmak sloganı ile yola çıktık. İnşallah halkımızla iç içe olacağız halkımız taleplerini sorunlarını dinleyerek ve çözüme kavuşturulması adına gerekli tüm mercilerle görüşme adına halkımıza hizmetkar […]

Ali Arusoğlu;‘Bozova’ya deva olmaya geliyoruz’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bozova ilçe başkanlığına genel merkez tarafından ataması yapılan Avukat Mehmet Ali Arusoğlu, ‘deva partisi Türkiye genelinde olduğu gibi Bozova ilçesine de deva olmak sloganı ile yola çıktık. İnşallah halkımızla iç içe olacağız halkımız taleplerini sorunlarını dinleyerek ve çözüme kavuşturulması adına gerekli tüm mercilerle görüşme adına halkımıza hizmetkar ve rehber olmaya geliyoruz. Bilindiği üzere daha önce rahmetli amcam Hasan Arusoğlu’na Deva Partisi ilçe başkanlığı verilmişti. Ve yapılan kongre sonrasında da yönetim belirlendi. Ancak corona virüs salgın hastalığı nedeniyle aramızda ayrılan Amcam ve Bozova için önemli bir değeri kaybettik. Amcama burada Allah’tan rahmet dilerken, bana verilen ve tevdi edilen Deva Partisi Bayrağını layığı ile taşıyacağım. Bir nevi amcamın bana devrettiği bu bayrağı yükseltme adına mücadele vereceğim. En kısa sürede halkımızla bir araya gelerek gerek partimizin misyonunu, vizyonunu ve yapacağı hizmetler noktasında görüş alış verişinde bulunacağız. Bu bayrağı layığı ile taşımak için halkımızdan da destek alacağım’ dedi.

ALİ ARUSOĞLU KİMDİR

İlk ve ortaöğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. 2011-2013 yılları arasında Güney Afrika’nın Cape Town şehrinde Cape Town üniversitende Uluslararası Hukuk bölümünde Lisans eğitimi gördü. 2013-2017 yılları arasında Yaşar üniversitesinde Hukuk bölümünden mezun oldu. 2014-2016 yılları arasında İzmir’de iyilik var vakfında sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çeşitli görevlerde bulundu. 2019 yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde Yüksek Lisans eğitimi almakta. 2018 yılından bu yana Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde serbest avukatlık yapmakta.

FACEBOOK YORUMLARI