USD
EURO
ALTIN

Aksoy ve Avcı ailelerinin mutlu günü

Bozova’nın tanınmış ve önde gelen iki aile çocukları Berrin ve Ömer’in düğünü adeta panayır havasında geçti. Düğüne Bozova Belediye Başta olmak üzere Siyasiler, STK temsilcileri ve seçkin davetliler katıldı.   İbrahim Halil KUŞ BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un yeğeni Berrin Aksoy ile İş adamı Mustafa Avcı’nın oğlu Ömer Avcı, Cuma günü düzenlenen törenle dünya […]

Aksoy ve Avcı ailelerinin mutlu günü
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova’nın tanınmış ve önde gelen iki aile çocukları Berrin ve Ömer’in düğünü adeta panayır havasında geçti. Düğüne Bozova Belediye Başta olmak üzere Siyasiler, STK temsilcileri ve seçkin davetliler katıldı.

 

İbrahim Halil KUŞ

BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un yeğeni Berrin Aksoy ile İş adamı Mustafa Avcı’nın oğlu Ömer Avcı, Cuma günü düzenlenen törenle dünya evine girdi. Şanlıurfa’da düzenlenen düğün törenine seçkin davetliler katılırken, düğün törenine katılan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy tüm davetliler ile tek tek görüşerek selamlaştı. Düğün töreninde her iki çiftte de mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘her iki çiftimizi de tebrik ediyorum. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI