USD
EURO
ALTIN

AK Partide kongre süreci başladı

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- AK Parti Genel merkez tarafından alınan kongre süreci önümüzdeki günlerde başlıyor. Şanlıurfa için 22-29 Şubatta ilk olarak Hilvan ilçesinde başlayacak olan kongre süreci daha sonra Harran,Bozova,Karaköprü,Suruç Halfeti,Birecik, ve diğer ilçelerde devam etmesi bekleniliyor. Kongre süreci öncesinde büyük merakla beklenen Bozova AK Parti İlçe başkanı adayı kim olacak sorusuna ise geçtiğimiz hafta başında […]

AK Partide kongre süreci başladı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- AK Parti Genel merkez tarafından alınan kongre süreci önümüzdeki günlerde başlıyor. Şanlıurfa için 22-29 Şubatta ilk olarak Hilvan ilçesinde başlayacak olan kongre süreci daha sonra Harran,Bozova,Karaköprü,Suruç Halfeti,Birecik, ve diğer ilçelerde devam etmesi bekleniliyor. Kongre süreci öncesinde büyük merakla beklenen Bozova AK Parti İlçe başkanı adayı kim olacak sorusuna ise geçtiğimiz hafta başında Şanlıurfa başkanlığı tarafından yapılan toplantı sonrasında Bozova ilçe mevcut başkanı Süleyman Deveci ile devam kararı alındı.

MEVCUT BAŞKAN DEVECİ İLE DEVAM

Bozova AK Parti İlçe başkanlığı için yapılacak kongre öncesinde kiminle yola devam edilecek karara son nokta İl başkanlığı ve Genel merkez tarafından konuldu. Bozova mevcut ilçe başkanı Süleyman Deveci ile yola devam kararı alınırken, yeniden aday gösterilen ilçe başkanı Süleyman Deveci ise yapılacak kongre öncesinde tüm hazırlıklarına başladığı öğrenildi. Başkan Deveci öncelikle delegelerle bir bir görüşerek yapılacak kongreye katılım sağlamalarını istedi. Bunun yanı sıra yeni dönemde mevcut yönetimde bulunan kişilerle de görüşmeler devam edildiği ve önümüzdeki dönemde de kimlerin yönetimde kalıp kalmayacağı ise belirlenecek adaylar arasında seçileceği öğrenildi. Yeni dönemde kimlerin yönetimde olacağı ise büyük merakla bekleniliyor.

FACEBOOK YORUMLARI