USD
EURO
ALTIN

AK Parti Milletvekili Kasım Gülpınar;‘Bozova aslına gödenecektir’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Bozova koordinatörü Kasım Gülpınar cumartesi günü Bozova ilçesine gelişinde coşku ile karşılandı. Karşılama ilk olarak Bozova AK Parti İlçe teşkilatında yapılırken, ilçe teşkilatında teşkilatla ve halkla buluşan Milletvekili Gülpınar, ‘ Bozova’ya karşı ayrı bir sempatim ve özlemim var. Bozova özellikle belediye seçimlerinde aslına dönecektir. Benim buradaki amacım […]

AK Parti Milletvekili Kasım Gülpınar;‘Bozova aslına gödenecektir’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Bozova koordinatörü Kasım Gülpınar cumartesi günü Bozova ilçesine gelişinde coşku ile karşılandı. Karşılama ilk olarak Bozova AK Parti İlçe teşkilatında yapılırken, ilçe teşkilatında teşkilatla ve halkla buluşan Milletvekili Gülpınar, ‘ Bozova’ya karşı ayrı bir sempatim ve özlemim var. Bozova özellikle belediye seçimlerinde aslına dönecektir. Benim buradaki amacım Bozova’nın tapusunu almak değildir. Bozova’da birlik,beraberlik içerisinde hareket ederek Bozova’mızı 2009 yerel seçimlerinde olduğu gibi 2019 yerel seçimlerinde de belediyeyi alarak genel merkezimize Başkanımıza sunmaktır. Bozova halkı bilinçli ve kariyerli bir millettir. 2014 yerel seçimlerinde kaybettiği belediyeyi bir yol kazası diyoruz. Bozova 2009 yerel seçimlerinde Şanlıurfa il genelindeki kaybedilen tüm belediyeler karşın tek belediyeyi kazanan ilçedir. Bozova ilçemiz o dönem ki gibi yine aslına dönecektir. Bozovamız’daki eksik hizmetleri tamamlama adına söz vermeden koordineli olarak çalışarak çözüme kavuşturağız. Benim bura da dikili bir ağacım bile yok öyle bir beklentimde tek beklentim en iyi hizmetleri Bozova’ya getirmektir. Bura da aile dostlarım tanıdıklarım kişi ve aileler var hepiniz benim başımın tacısınız. Sizlere hizmet etme adına buradayım. Şunun da altını çizmeden geçemeyeceğim. Özellikle mahalle muhtarlarımız hangi vekille çalışmak istiyorlarsa sorunlarını aktarmak istiyorlarsa aktarabilirler. Ben ilçeden sorumlu vekilim diye her şeyi bana getir demem doğru değildir. Hangi muhtarımız hangi vekilimizle çalışmak istiyorsa sorunlarını  aktarmak istiyorsa serbesttir. Bunda hiçbir zaman gücünmem kızmam daha çok sevinirim. Sorunları tek elde çözmek doğru değildir. Ben ve diğer tüm milletvekili arkadaşlarım Şanlıurfa’nın vekilleridir. Ayrım gayrım yoktur. Ayrıca benim tek hedefim birlik beraberliği ve adaleti sağlamaktır. Başka hiçbir şekilde beklentim olamaz’ dedi.

MAHTURLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Bozova Belediyesi Çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Bozova Koordinatörü Kasım Gülpınar İlçe teşkilatında yapılan toplantı sonrasında Muhtarlarla STK başkanları ile İlçe yönetimi ile ve Halkla buluştu. Toplantı salonunda yapılan toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Kaymakam ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, Gençlik Kolları Başkanı Cemil Taş ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çetiner başkanlığında yapıldı. Toplantıda özellikle kırsal mahallelerdeki sorunlar dile getirilirken, sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulması içinde plan ve projeler dahilinde çalışılacağı söyledi. Toplantıya ayrıca İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, Bozova Zirat Oda Başkanı Suphi Aksoy, 24 Haziran Genel seçimlerinde AK Parti 9. Sıra milletvekili adayı DR. Mehmet Fatih Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri Kamu kurum ve kuruluş amirleri AK Parti Kadın Kolları üyeleri de hazır bulundu.

FACEBOOK YORUMLARI