USD
EURO
ALTIN

AK Parti İlçe koordinatörü Çiftçi oldu

AK parti İl Başkanlığı kongresi ardında İl Başkanı seçilen Abdurrahman Kırıkçı teşkilatlanma için kadroyu belirledi. Önceki dönem Bozova ilçe koordinatörü İsa Aslıhan yerine İbrahim Halil Çiftçi getirildiği öğrenildi. Özel HABER BOZOVA- AK Parti İl Teşkilatının belli olması ile birlikte ilçe koordinatörleri de bir bir belirlendiği öğrenildi. Önceki dönem Bozova ilçe koordinatörü olan İsa Aslıhan yerine […]

AK Parti İlçe koordinatörü Çiftçi oldu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • AK parti İl Başkanlığı kongresi ardında İl Başkanı seçilen Abdurrahman Kırıkçı teşkilatlanma için kadroyu belirledi. Önceki dönem Bozova ilçe koordinatörü İsa Aslıhan yerine İbrahim Halil Çiftçi getirildiği öğrenildi.

Özel HABER

BOZOVA- AK Parti İl Teşkilatının belli olması ile birlikte ilçe koordinatörleri de bir bir belirlendiği öğrenildi. Önceki dönem Bozova ilçe koordinatörü olan İsa Aslıhan yerine İbrahim Halil Çiftçi atandığı öğrenilirken, çiftçi geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek gerek yönetimle tanışma gerekse bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunduğu öğrenildi. İlçe binasında yapılan ilk toplantıda ilçe Başkanı Süleyman Deveci başta olmak üzere ilçe yönetimi, olmak üzere ilçe gençlik kolları başkanı da hazır bulundu.

FACEBOOK YORUMLARI