USD
EURO
ALTIN

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci;Her zaman üreticimizin yanındayız’

AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, ‘çiftçi ve üreticilerin sorunlarını yakından takip etmek ve sorunların çözüme kavuşması için Bozova Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas’ı makamında ziyaret etti. Başkan Deveci, ‘ ilçemizde üreten ülke ekonomisine can simidi olan tarımda emeğini alın teri ile kazanan tüm çiftçi ve üreticilerimizin sorunlarını yakından takip etme adına Ziraat Oda […]

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci;Her zaman üreticimizin yanındayız’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, ‘çiftçi ve üreticilerin sorunlarını yakından takip etmek ve sorunların çözüme kavuşması için Bozova Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas’ı makamında ziyaret etti.
  • Başkan Deveci, ‘ ilçemizde üreten ülke ekonomisine can simidi olan tarımda emeğini alın teri ile kazanan tüm çiftçi ve üreticilerimizin sorunlarını yakından takip etme adına Ziraat Oda başkanı Fuat Almas ile istişarelerde bulunduk’ dedi.
  • Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, ‘AK Parti İlçe başkanımız Süleyman Deveci’nin odamıza yapmış olduğu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.
  • Özel HABER

    BOZOVA- Ülkemizin adeta can suyu olan tarımda yaşanan sorunların çözümü noktasında bölge çiftçi ve üreticilerin yaşadıkları sıkıntıları yakından öğrenmek adına geçtiğimiz hafta başında Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas’ı ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci çiftçi ve üreticilerin yaşadıkları sorunların çözümü için Ziraat Oda başkanı Fuat Almas ile istişarelerde bulundu. bölgede her geçen gün artan ürün çeşitliliği ile birlikte çiftçi ve üreticilerin yaşadıkları başta sulama suyu fiyatı başta olmak üzere diğer sıkıntıları da çözüme kavuşturma adına yapılan ikili görüşmede Başkan Süleyman Deveci, ‘ bölgemizde çiftçilik ile uğraşan çiftçilerimiz başta olmak üzere üreticilerimizin yaşadıkları sıkıntıları yakından biliyorum. Bu sıkıntıların bir an önce çözüme kavuşması ve bölgemizde tarımın daha el verişli hale gelmesi adına da mücadelemiz devam etmektedir. Özellikle bölgemizde sulama suyu fiyatlarında çiftçi ve üreticilerimiz büyük  sıkıntılar yaşamaktadır. Gerek ilçe başkanlığı olarak gerekse il başkanlığımız olarak bu sorunların çözümü noktasında genel merkezimiz başta olmak üzere bakanlıklar nezdinde de çalışmalarda bulunuyoruz. İnşallah bölgemizde yaşanan sorunları kısa sürede çözüme kavuşturacağız’ dedi. Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas ise, ‘ bugün bizleri ziyaret eden AK Parti İlçe başkanımız Süleyman Deveci’ye bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Başkanımıza gerek odamızın gerekse bölgemizde çiftçi ve üreticilerimizin yaşadıkları sorun ve sıkıntıları istişare ettik. İnşallah bu sorunlar kısa sürede çözüme kavuşacaktır. Bozova ziraat Odası olarak bölgemizdeki tüm çiftçi ve üreticilerimizin her zaman yanındayız onların sorunlarını kendi sorunumuzmuş gibi görüyor. Ve kısa sürede çözüme kavuşması için mücadele veriyoruz. Çiftçi ve üreticimiz ekmiş olduğu ürününden hak ettiği desteği ve emeği alıp mutlu oluyorsa bizlerde onlar kadar mutlu oluyoruz. Göreve geldiğim ilk günden bu güne kadar sürekli olarak tarımda başta ürün çeşitliliğini geliştirmek çiftçi ve üreticilerimize tarımda hak ettikleri kazancı sağlamak adına mücadele veriyoruz. İnşallah bundan sonra da mücadelemiz devam edecektir. Bir kez daha bugün bizleri ziyaret eden AK Parti İlçe başkanımız Süleyman Deveci’yi şahsım odam ve tüm çiftçi ve üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI