USD
EURO
ALTIN

AK Parti İlçe başkanı kim olacak

Haber MERKEZİ BOZOVA- Bozova AK Parti İlçe teşkilatındaki boşluk halen doldurulamaz iken, ilçe kongresinin de ne zaman yapılacağı belli olmadığı öğrenildi. Haber merkezimiz tarafından bu haber hazırlanırken, halen ilçe başkan adayının kim olacağı belli olmamıştı. 29 Eylülde İl Başkanlığı tarafından görevinden alınan İlçe Başkanı Av. Mehmet Akgün’ün yerine kimin aday olacağı ise yine AK Parti […]

AK Parti İlçe başkanı kim olacak
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Haber MERKEZİ

BOZOVA- Bozova AK Parti İlçe teşkilatındaki boşluk halen doldurulamaz iken, ilçe kongresinin de ne zaman yapılacağı belli olmadığı öğrenildi. Haber merkezimiz tarafından bu haber hazırlanırken, halen ilçe başkan adayının kim olacağı belli olmamıştı. 29 Eylülde İl Başkanlığı tarafından görevinden alınan İlçe Başkanı Av. Mehmet Akgün’ün yerine kimin aday olacağı ise yine AK Parti İl Başkanlığı ve Genel Merkez tarafından belirlenecek aday ile kongreye gidileceği öğrenilirken, ilçe başkanlığı adaylığı için 20’den fazla aday adayının müracaatı bulunuyor. Mevcut aday adayları içerisinden mi aday belirlenecek yoksa yine AK Parti İl ve Genel merkez tarafından belirlenecek sürpriz bir adayla mı kongreye gidilecek belli olmadığı öğrenildi.

İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK

Mevcut aday adayları içerisinden mi aday belirlenecek yoksa sürpriz bir adayla yola devam edilecek henüz netlik kazanmaz iken, kongre tarihinin de ne zaman yapılacağı netlik kazanmadığı öğrenildi. 29 eylülden bu yana mevcut aday adayları içerisinde henüz bir aday belirlenemez iken, geçen süre zarfında bugüne kadar neden bir aday belirlenmediği de akıllara soru işareti bırakmaktadır. Daha önce mevcut ilçe başkanı ile yola devam edileceği haberi üzerinde günler sonrası ilçe başkanın görevden alındığı bilinmektedir. Bozova her alanda olduğu gibi AK Parti İlçe Başkanlığında adayın belirlenmemesi düşündürmektedir. Bozova ilçesi neden bu kadar kendi kaderine terk edilmektedir. Aday belirleme neden bu kadar uzadı. Mevcut başkanın görevden alınmasından 53 gün geçti. Neden aday belirlenmedi.

FACEBOOK YORUMLARI