USD
EURO
ALTIN

AK Parti İl yönetiminden Bozova çıkarması

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ile Birlikte Kadın Kolları Gençlik kolları ve il yönetiminde geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine adeta çıkarma yapıtılar.   Kadir KÖSELER BOZOVA- AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ile birlikte Kadın Kolları Gençlik Kolları ve üst kademe yönetimi geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova İlçesine adeta çıkarma yaptılar. AK Parti İl yönetimi […]

AK Parti İl yönetiminden Bozova çıkarması
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ile Birlikte Kadın Kolları Gençlik kolları ve il yönetiminde geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine adeta çıkarma yapıtılar.

 

Kadir KÖSELER

BOZOVA- AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ile birlikte Kadın Kolları Gençlik Kolları ve üst kademe yönetimi geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova İlçesine adeta çıkarma yaptılar. AK Parti İl yönetimi ilk olarak Belediye Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen Toplantıda vatandaşlar ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek ilçenin sorunlarını dile getirdiler. Daha sonra İlçe Yönetimi ile görüşmek üzere İlçe Başkanlığına geçen AK Parti Heyeti burada ilçe Başkanı Süleyman Deveci ve ilçe yönetimi ile toplantı yaptılar. Daha sonra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı İlçe ziyaretleri kapsamında Bozova’yı ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.Bozova’daki temaslarına AK Parti İlçe Başkanlığıyla başlayan Başkan kırıkçı İlçe Başkanı Süleyman Deveci ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek Bozova’daki teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Kırıkçı ikinci ziyaretini ise Bozova Belediyesine yaptı. Burada da Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve Belediye Başkan Yardımcılarıyla görüşen Kırıkçı İlçede gerçekleştirilen Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yoğun temaslar gerçekleştiren Başkan Kırıkçı daha sonra Bozova Kaymakamı Akın Oruç, muhtarlar, Kanaat önderleri, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.Bozova ziyareti ile ilgili açıklama yapan Başkan Kırıkçı, “Görevi devraldığımızdan bu yana ilçe ziyaretlerimiz devam ediyor. Halfeti’den, Harran’dan sonra üçüncü ziyaret noktamız Bozova. Bozova hem doğal zenginlikleri ile hem suyuyla, hem yeşiliyle Urfa’nın şirin ilçelerinden biri bugün de ziyaretimizi buraya yaptık. Burada teşkilatlarımızla Ana Kadememizle, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla bir aile toplantısı yaptık. Arkasından İlçe Belediye Başkanımızla, Meclis Üyelerimizle çeşitli görüşmeler ve temaslarımız olacak. Biz AK Parti İl Teşkilatı olarak Şanlıurfa’da dinamik teşkilatlarımızla ve belediyelerimizle birlikte hareket etmenin bereketini yaşamak istiyoruz. O yüzden hem ilçelerimizi hem de belediyelerimizi ziyaret ediyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı teşkilatımıza ve Bozova halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, “Biz Bozovalı olarak biriz, beraberiz hep birlikte inşallah AK Parti’yi sonuna kadar destekleyeceğiz. Hedef 2023’tür 2023’e kadar gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci ise, “Bugün İl Başkanımıza ve yönetimine birebir Bozova’nın sorunlarını, taleplerini iletme fırsatı bulduk. İnşallah hep beraber Bozova’yı daha ileriye götürmek noktasında çok çalışacağız. Bizleri ziyaret eden İl Başkanımıza ve heyetimize teşekkür ediyorum”dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI