USD
EURO
ALTIN

AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy;‘birlikte başaracağız’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- AK Parti genel merkez tarafından adaylığı kesinleşen Suphi Aksoy geçtiğimiz hafta içerisinde Havayolu ile diğer tüm belediye başkan adayları ile birlikte Şanlıurfa’ya geldi. Bozova AK Parti Belediye Başkan adayını havaalanında binlerce Bozova’lı karşılarken, daha sonra ise İlçe merkezine konvoy halinde gelindi. İlk olarak ilçe Başkanlığına geçen AK Adayı Suphi Aksoy burada tüm […]

AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy;‘birlikte başaracağız’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- AK Parti genel merkez tarafından adaylığı kesinleşen Suphi Aksoy geçtiğimiz hafta içerisinde Havayolu ile diğer tüm belediye başkan adayları ile birlikte Şanlıurfa’ya geldi. Bozova AK Parti Belediye Başkan adayını havaalanında binlerce Bozova’lı karşılarken, daha sonra ise İlçe merkezine konvoy halinde gelindi. İlk olarak ilçe Başkanlığına geçen AK Adayı Suphi Aksoy burada tüm partililer tarafından tebrikleri kabul etti. Tebrik kabulü öncesinde bir açıklamada bulunan İlçe Başkanı Süleyman Deveci, ‘Bozova Belediye başkanlığı için müracaat eden 27 aday adayımıza sonsuz teşekkür ediyorum. 27 aday adayı içerisinde 1 aday seçilecekti. Genel Merkezimizin kararı ile Suphi Aksoy’a aday verilmiştir. Diğer tüm aday adaylarımızda seçim süresince birlikte hareket ederek çalışacağız. Bizde ayrı gayrı yoktur. Tüm aday adaylarımız sanki kendileri adaymış gibi çalışmalarını bekliyoruz. 31 mart yerel seçimlerinde kazanan Bozova olması için herkes üzerine düşeni fazlası ile yerine getirecektir. Bugün burada olan ve olmayan tüm halkımıza göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı da şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum’ dedi.

AKSOYDAN TEŞEKKÜR

AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı seçilen Suphi Aksoy, ilçe binasında düzenlenen tebrikler öncesinde yaptığı konuşmasında, ‘ben aday oldum. Ancak herkes şunu bilmesi gerekiyor. Hep birlikte Bozova’mızın geleceği için gece gündüz demeden çalışmalıyız. İlçemize hizmetlerin gelmesi için mücadele vermeliyiz. Bugün burada tebrik ziyaretine gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI