USD
EURO
ALTIN

AK Parti Bozova belediye Başkan Aday adayı Suphi Aksoy;‘hep birlikte Bozova için’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Yerel seçimlere sayılı aylar kala başta tüm siyasi parti genel merkezleri başta olmak üzere yerelde de aday adayları bir bir halkın karşısına çıkmaya başladı. Bozova Belediye Başkanlığı için 2014 yerel seçimlerinden bu yana aday adayı olduğunu açıklayan Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 31 Martta yapılacak […]

AK Parti Bozova belediye Başkan Aday adayı Suphi Aksoy;‘hep birlikte Bozova için’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Yerel seçimlere sayılı aylar kala başta tüm siyasi parti genel merkezleri başta olmak üzere yerelde de aday adayları bir bir halkın karşısına çıkmaya başladı. Bozova Belediye Başkanlığı için 2014 yerel seçimlerinden bu yana aday adayı olduğunu açıklayan Bozova Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerinde güçlü aday olarak görülen Suphi Aksoy, geçtiğimiz hafta içerisinde Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abdurrahman ELÇİ ile yaptığı görüşme sonrasında kesin olarak aday adayı olduğunu açıkladı. Aksoy AK Partiden aday adaylığına açıklık getirerek 31 marta 2019’da yapılacak yerel seçimlerinde halkın vereceği destek ile aday olacağını belirtti. Suphi Aksoy aynı zaman Bozova Ziraat Oda Başkanlığını da 3 dönemdir yapıyor. Bugüne kadar her zaman Bozova’nın ve Bozova’lının çıkarlarını göz önünde bulundurarak çalıştığı da bilinmektedir. AK Partiden adaylık verilmesi halinde başta Bozova merkez olmak üzere kırsal mahallelerde de yapacağı tüm projelerini de açıklayacağını belirti. Bozova artık makus kaderine terk edilmemeli ve Bozova hak ettiği yere gelmelidir.

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK OLACAK

Belediye başkanı seçilmesi halinde Belediye’de yapılacak olan tüm hizmetlerin şeffaf ve halka açık olacağını belirten Aksoy, ‘belediye başkanı seçilmem ile birlikte belediyeye alınan her çivinin ve hizmetin hesabını halkımız bilecektir. Belediye kapısı mesai saatlerinde her zaman halka açık olacaktır. Halkımız rahatlıkla belediyeye gelerek işlemlerini ve hizmetlerini en kısa sürede alarak belediyeden ayrılacaktır. Belediyede ve Bozova ilçemizde en kısa sürede hizmetlerin halka yansıyacağını belirleyeceğiz. Tabi ki Bozova merkezin yanı sıra kırsal mahallelerimizdeki hizmetlerde doruk noktasına çıkacaktır’ dedi.

BENCİLİK YOK BİZCİLİK OLACAK

AK Parti Genel merkez tarafından adaylık verilmesi halinde daha toparlayıcı ve kucaklayıcı olacağını belirten Suphi Aksoy, ‘belediye başkan aday adayları olan herkes ile aday olmam halinde aradaki küskünlüklerin yaşanmaması ve birlikte hareket ederek İlçemizi AK Parti kalesi yapma adına da hareket edeceğiz. Bencilik asla olmayacak bizcilik olacak. Artık ilçemizde aday olmadım partime küstüm devrini geride bırakacağız. Partimizin ve yapacağımız hizmetler noktasında gerek aday adayları olsun gerekse İlçe teşkilatı ve gençlik kolları,kadın kolları ve halkımızla birlikte seçime gidecek ve seçimden başarı ile çıkacağız’ dedi.

HALK AKSOY DİYOR

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde Bozova’da belediye başkan aday adayı olan Suphi Aksoy’a halktan tam destek halk yapılacak olan yerel seçimlerinde belediye başkanı olarak Suphi Aksoy’u görmek istediklerini belirterek, ‘ yapılacak olan yerel seçimlerinde AK Parti Bozova ilçesinde başarı elde etmek istiyorsa belediye başkan adayı olarak Suphi Aksoy’u göstermelidir. Suphi Aksoy gerek ziraat oda başkan olması hesabı ile gerekse her zaman bizimle birlikte her zaman yanımızdadır. Bizler de halk olarak yerel seçimlerinde yanında olmak istediğimiz adayı görmek istiyoruz. Adaylık için başta genel merkez olmak üzere İl teşkilatı, İlçe teşkilatı ve Bozova AK Parti koordinatörümüz  yanlış aday belirlememelerini istiyoruz. Suphi Aksoy aday olması halinde Bozova genelinde toparlayıcı olacaktır’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI