USD
EURO
ALTIN

AK Parti Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Yıldırım;‘hep birlikte Bozova için’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 31 mart yerel seçimler öncesinde Bozova ve Bozova halkına hizmet etme adına AK Partiden Belediye Başkan Aday Adayı olan İş adamı ve MTAL spor kulüp başkanı Ömer Yıldırım, ‘Bozova’da artık değişim ve gelişim zamanı, Bozova artık kabuğunu kırmalıdır. Bozova Kaplumbağa misali kendi kabuğuna çekilmemelidir. Her zaman gelişmeli kalkınmalı ve hak ettiği yere […]

AK Parti Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Yıldırım;‘hep birlikte Bozova için’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 31 mart yerel seçimler öncesinde Bozova ve Bozova halkına hizmet etme adına AK Partiden Belediye Başkan Aday Adayı olan İş adamı ve MTAL spor kulüp başkanı Ömer Yıldırım, ‘Bozova’da artık değişim ve gelişim zamanı, Bozova artık kabuğunu kırmalıdır. Bozova Kaplumbağa misali kendi kabuğuna çekilmemelidir. Her zaman gelişmeli kalkınmalı ve hak ettiği yere gelmelidir. Bugüne kadar Bozova’nın gelişmesi ve kalkınması için değil elimi bedeni mi taşın altına koydum ve koymaya da devam edeceğim. Tek bir gayem ve hedefim var o da GAP’ın turizm cenneti olan Bozova ilçemizi her alanda kalkınmasını sağlamaktır. İnanmak başarmanın yarısıdır. Eğer bizler inanırsak başaramayacağımız hiç engel ve sorun kalmayacaktır. Ben doğduğum büyüdüğüm ve yaşadığım ilçeme her zaman yatırım yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Bazıları gibi tepeden değil,halkın içinde birisi olarak ben bu davaya ve yola başvurdum. Benim hiçbir menfaatim yoktur. Tek menfaatim halkıma hizmettir ve hizmet olacaktır. Gün birlik günüdür.gün kalkınma günüdür. Gün kendi kabuğunu kırma günüdür. Onun için birlik olacağım,diri olacağız. Bozova’mıza hizmet etme adına var olacağız. Ben olayım demiyorum. Biz olalım biz var olduğumuz sürece Bozova var olacaktır ve Bozova kazanacaktır.

TEPEDEN DEĞİL HALKIN İÇİNDEN YÖNETMEYE TALIBIM

Gönül birliğimiz var olduğu sürece hep birlikte Bozova için dediğimiz sürece var olacağız diyen AK Parti Bozova belediye Başkan Aday Adayı Ömer Yıldırım, ‘bugüne kadar hiçbir zaman tepeden değil her zaman halkın içinde biri olarak Bozova’ya ve Bozova halkına hizmet ettim ve etmeye de devam edeceğim. Millete efendi değil hizmetkar oldum ve olmaya da devam edeceğim. Hiç kimse şunu unutmasın ki yarınlar Bozova için aydınlık olacaktır. Güneş balçıkla sıvanmaz. Güneş elbette ki bir gün Bozova üzerine doğacaktır. Ve doğmaya da devam edecektir. Varlığımla değil,hizmetlerimle halkımızın gönlünde taht kuracağım’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI