USD
EURO
ALTIN

AK Parti Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Atçı;‘Toplumun efendisi topluma hizmet edendir’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Sağlık Sen Şanlıurfa’nın eski başkanlarından Mahmut Atçı 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Bozova Belediyesi Başkan Aday Adayı Oldu.Atçı, Bozova ve Bozova halkına hizmet etmek adına aday adayı olduğunu belirterek, ‘ Bozova’da değişim ve hizmet şart halkıma hizmet etme adına gerek tecrübelerimle gerekse çalışma arkadaşlarımızla birlikte aday olmam ve seçimi […]

AK Parti Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Atçı;‘Toplumun efendisi topluma hizmet edendir’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Sağlık Sen Şanlıurfa’nın eski başkanlarından Mahmut Atçı 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Bozova Belediyesi Başkan Aday Adayı Oldu.Atçı, Bozova ve Bozova halkına hizmet etmek adına aday adayı olduğunu belirterek, ‘ Bozova’da değişim ve hizmet şart halkıma hizmet etme adına gerek tecrübelerimle gerekse çalışma arkadaşlarımızla birlikte aday olmam ve seçimi kazanmamızla birlikte Bozova halk ettiği hizmetleri alacaktır. Bozova artık kendi kabuğundan çıkmalı ufkunu genişletmelidir. Bozova her alanda kalkınmalı ve bölgenin lokomotifi olmalıdır’ dedi.

Mahmut Atçı Kimdir ?

1975 yılında Şanlıurfa Bozova’da doğdu. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimlerini Şanlıurfa’da tamamladı.1999 yılında Harran Üniversitesi Gıda Teknolojisi bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.1993 yılında Bozova Merkez Sağlık Ocağında İlk görevine başladı.1996-2007 yılları arasında Şanlıurfa Devlet Hastanesinde göreve devam etti.2004-2007 yılları arasında Şanlıurfa Devlet Hastanesinde müdür yardımcılığı yaptı. 2007-2010 yılları arasında Sağlık Müdürlüğünde Eğitim Şube Müdürü oldu.2008-2014 yılları arasında memur-sen şube başkanlığı yaptı.2010-2014 yılları arasında ücretsiz izin kullanarak sağlık-sen şube başkanlığı yaptı. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı taktir belgesi ile ödüllendirildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Atçı orta derecede İngilizce bilmektedir.

FACEBOOK YORUMLARI