USD
EURO
ALTIN

AK Parti Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Akgün;‘söyleyecek çok sözümüz yapılacak çok işimiz var

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 31 mart yerel seçimler öncesinde AK Parti tüm ilçelerde aday belirleme çalışmalarını tamamlama aşamasına gelirken, 5-10 ocak tarihleri arasında adayların açıklanması bekleniliyor. AK Partiden Bozova Belediye Başkan Aday adayı olan Hakan Akgün, Bozova için yapılack hizmetleri tek tek sıraladı. Adaylık verilmesi ve yerel seçimleri kazanması halinde Bozova’yı adeta şaha kaldıracak yeni projelerle […]

AK Parti Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Akgün;‘söyleyecek çok sözümüz yapılacak çok işimiz var
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 31 mart yerel seçimler öncesinde AK Parti tüm ilçelerde aday belirleme çalışmalarını tamamlama aşamasına gelirken, 5-10 ocak tarihleri arasında adayların açıklanması bekleniliyor. AK Partiden Bozova Belediye Başkan Aday adayı olan Hakan Akgün, Bozova için yapılack hizmetleri tek tek sıraladı. Adaylık verilmesi ve yerel seçimleri kazanması halinde Bozova’yı adeta şaha kaldıracak yeni projelerle geleceğini belirtti.

YERELDE BOZOVANIN KALKINMASI     

AK PARTİ Bozova Belediye Başkan A. Adayı Hakan Akgün ” Bozova İlçemiz yerelde çok ciddi hamleler ile önümüzdeki 5 yılda kalkınır ve Hükümetimizin destekleri akılcı projeler ile sorunlarının hepsini çözebilir. Bunun için liyakat ve temsili kabiliyet esaslı Bir Belediye Başkanı ve ekibi ile bütün sorunların üstesin gelinebilir. Turizm,tarım, ticaret, sanayi ve insan kaynaklarının geliştirilmesi ve iyileştirilmesi hususlarında Gap Bölge Kalkınma Idaresi Başkanlığı, Karacadağ Kalkınma Ajansı, AB Projeleri ile bunun mümkün olduğunu düşünmekteyim. Elaziğda 4 yıl idareciliğini yapmış olduğum Su Ürünleri Araştırma Enstitüsüne toplamında 5 milyon Tl ek ödenek getirerek bu tip projeler ile kapanma ile karşı karşıya kalan bir kurumu Allahın izni ile kurtardık. Bunu , yetki verilmesi halinde kendi ilçemde de uygulayabileceğimi ve çocuklarımıza miras bırakabileceğiniz

YAŞANABİLİR BİR BOZOVA

Yaşanılabilir bir Bozova oluşturmam adına ve Herkesin mutlu olduğu; şehirler arası otogarı, hayvan pazarı, küçük sanayi sitesi, küçük ölçekli bir organize sanayi bölgesi, Kurban satış ve kesim yeri (mezbahane), çocuk bilim merkezî, hububat ve saman pazarı, bağımlılıkla mücadele merkezî, öğretmenevi, hasta yakınları için konaklama merkezî, Bozova Atatürk Baraj Gölü Kafeterya- Bungalov Ev ve çevre düzenlemesi-sportif amaçlı otel, Atatürk Baraj Gölü kıyısında yaklaşık 50 dönüm arazi üzerinde 40 odadan oluşan 80 kişiyi ağırlayabilecek kamp yeri( çevre ve yaz kampı), Yaylak Mahallemizde Pazara gelen esnaflar için bir konuk evi ve pazar yerinin rehabilite edilmesi, Yaylakta bir minibüs garajı,  sağlıklı yaşam ve yürüyüş parkuru, Bozova da çok katli otopark, Yaslıca da iki yılda bir Uluslarası Türkmen ve Yörük Şenliği, Fıstık, Zeytin, pamuk , şebap güvercin şenlikleri, Olta Balıkçılığı festivalleri, Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi, Bozova Belediyesi Kariyer Merkezî, Bozova Belediyesi İş Geliştirme Merkezi, Yaylak Ve Yaslıcaya Çok Amaclı Salonlar( Rabia Kültür Merkezi- Sosyal Yaşam Kadın ve Gençlik Merkezi) Hatıra Ormanları, Mahallelere Sokak Parkları Projesi, Büyük ve Küçük Göllerin Jeomebran Kaplama işi ve Reakrasyonu, Toki Konutları Projesi, Muhtar Ofisleri,  Bozova dört yol kavşağı, Toprak Tahlil Laboratuvarı , Bozova’ya Canlı Hayvan Ticaret Merkezi gibi projeler ile istihdam ve hizmet odaklı bir anlayış ile gönül belediyeciliğini inşaa eden bir anlayışla Bozova’yı değişim ve dönüşüme tabi tutabiliriz. Bozova birkaç kişinin değil  Bozova hepimizin..Hepimizin ortak değeri.. İstihdam, hizmet , kültür ve sanat, çevreci ve özellikle katılımcı belediyecilik anlayışı ile ilçemizi daha iyi yerlere getirebiliriz..  Secim sürecinin de ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. AK Parti ‘de sen ben yok, biz anlayışı var. Adaylığın benim dışımda herhangi birimize verilmesi halinde aday olan kardeşimizin bir hizmetkarı olarak üstümüze düşeni en güzel şekilde yapacağız ” ifadelerinde bulundu. 2017 de Elazigda Yılın Bürokratı seçilen Ak Parti Bozova Belediye Baskan A. Adayı Hakan AKGÜN’e biz de başarılar diliyoruz.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Bozova kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerde 5 yılda yapılacak olan hizmetlerle adeta ilçeyi GAP’ın en cazibe merkezi haline getirmek ve turizm açısında da GAP’ın bodrumu yapma adına çalışmalarda bulunacağını belirten AK Parti Belediye Başkan A.Adayı Hakan Akgün, ‘birlikte başaracağız. Görev verilmesi halinde başkan seçildiğimde belediyeyi ben değil halkımız yönetecek. Hep birlikte büyük projelere ve hizmetler imza atacağız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Birlikte hareket ettiğimiz sürece aşamayacağımız engel kalmayacaktır. Bencilik olmayacak bizcilik olacak onun için hep birlikte başaracağız’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI