USD
EURO
ALTIN

AK Kadınları Ankara’da

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- AK Parti Merkez Kadın Kolları Olağan 5. Kongresine Şanlıurfa il ve ilçelerinde katılım sağlanırken, en fazla üye Bozova ilçesinde gittiği görüldü. Bozova Kadın Kolları başkanı Dilek Kara Başkanlığında 50 bayan kongre için Cuma günü otobüsle yola çıktılar. Kongre öncesinde 81 ildeki Kadın Kolları başkanları ve delegeleri Ankara’ya çıkarma yaparken, en fazla kadının […]

AK Kadınları Ankara’da
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- AK Parti Merkez Kadın Kolları Olağan 5. Kongresine Şanlıurfa il ve ilçelerinde katılım sağlanırken, en fazla üye Bozova ilçesinde gittiği görüldü. Bozova Kadın Kolları başkanı Dilek Kara Başkanlığında 50 bayan kongre için Cuma günü otobüsle yola çıktılar. Kongre öncesinde 81 ildeki Kadın Kolları başkanları ve delegeleri Ankara’ya çıkarma yaparken, en fazla kadının Bozova ilçesinde gittiği öğrenildi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Cumartesi günü Ankara Kapalı Spor Salonunda 5. Olağan kongresi yapılırken, kongreye 81 il ve ilçelerdeki partililerin yanı sıra bir çok sivil toplum kuruluşundan temsilcilerinde katılığı öğrenildi. AK Parti Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, kadın kolları teşkilatından yetişen 45 kadın milletvekilinin TBMM’de bulunduğunu belirterek, ‘ yoğun bir şekilde seçim çalışmaları yapıldı. AK Parti siyaset yapan kadınları üretme merkezi haline gelmiştir. Partimizin oylarını artırmak için mahalle il ve ilçe teşkilatlarımızın halktan kopuk olmayan onların dertleri ile dertlenen ve onlarla dertlenen bir mekanizma kurduk.

KADINLAR SİYASETİN ÖZNESİDİR

AK Parti merkez Kadın Kolları olağan kongresi öncesinde Bozova’da hareket eden Bozova kadın kolları Ankara’ya adeta Bozova’nın siyasette ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha kanıtlamak adına çıktıkları görüldü. 50 kadından oluşan üyeler otobüsle yola çıktılar. Ankara çıkarması öncesinde bir açıklamada bulunan Bozova AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Kara, ‘Bozova kadın kolları olarak gerek yerel seçimlerde gerekse genel seçimlerde kadının gücü olarak büyük bir özveri ile seçim çalışmalarında bulunduk. Seçimlerin yanı sıra yine Bozova İlçe merkezi ve tüm kırsal mahallelerimizde kadın kolları olarak her kapıyı çalarak tüm ailelerimiz ziyaretlerde bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz. Kadınlar siyasetin öznesidir. Son dönemlerde Partimiz kadına verdiği değerle şuanda parlamentoda 53’ü yer almaktadır. Kadınca siyaset yapmayı,erkekleşmeden dik duruşu olan ama kadın hassasiyetini getiren bir siyaset etme tarzımız da var bundan sonraki süreçte inşallah biz karar alma mekanizmalarında daha fazla kadını göreceğiz. Adeta görünmeyen bir cam tavanları sayın Cumhurbaşkanımızın sayesinde yıkmış olduk’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI