USD
EURO
ALTIN

Aday adaylarında heyecan dorukta

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Yerel seçimler öncesinde tüm gözler cumartesi günü açıklanması beklenen 300 adaya çevrilirken, tüm ilçelerde olduğu gibi Bozova Belediye başkan adayı olabilmek için bekleyen 27 aday adayın hayalleri yine başka haftaya kaldı. Bozova adayları gibi Şanlıurfa’nın 12 ilçesinde ve Türkiye genelindeki bin 306 belediye bulunurken büyükşehirlere bağlı 519 ilçe büyükşehir olmayan illerin ise […]

Aday adaylarında heyecan dorukta
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Yerel seçimler öncesinde tüm gözler cumartesi günü açıklanması beklenen 300 adaya çevrilirken, tüm ilçelerde olduğu gibi Bozova Belediye başkan adayı olabilmek için bekleyen 27 aday adayın hayalleri yine başka haftaya kaldı. Bozova adayları gibi Şanlıurfa’nın 12 ilçesinde ve Türkiye genelindeki bin 306 belediye bulunurken büyükşehirlere bağlı 519 ilçe büyükşehir olmayan illerin ise 400 ilçesi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Türkiye genelinde 397 belde belediyesi bulunuyor. Toplamda bin 306 belediye var. Bu belediyelerin tüm adaylarını belirleme çalışmaları sona gelinirken, geçtiğimiz cumartesi günü AK Parti tarafından 300 ilçe belediye başkan adayının açıklanması bekleniliyordu. Bu ilçelerin arasında Şanlıurfa olduğu da iddia edilmişti. Cumartesi günü ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmaması ile birlikte en erken açıklama tarihi 5 ile 10 ocak tarihleri arasına çevrildi. Bozova Belediye Başkan adayının kim olacağı sorusuna ise her ortaya atılan iddialara göre aday değişmektedir. Adayın kim olacağı ise önümüzdeki günlerde AK Parti genel merkezi tarafından açıklanacağı öğrenildi.

KİM ADAY OLACAK

31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Bozova’da kimin AK Partiden Belediye başkan adayı olacağı büyük merakla beklenilirken, gazetemiz tarafından yapılan araştırmaya göre kesin adayın belli olmadığı kesin adayın önümüzdeki günlerde belli olacağı öğrenildi. AK Partiden Bozova Belediye Başkan Aday adayı olan 27 aday adayın alfabetik isim listesi şöyle Ahmet Gül,Aydın Yener,Basri Yıldırım, Gafarri Aslan,Hasan Arusoğlu,Hakan Akgün,Hakim Uzuner,Hüseyin Çetiner,İbrahim Halil Akcan,İbrahim Halil Göçer,İsmail Karaçizmeli, İbrahim Kayhan Güllüoğlu,Mahmut Atçı,Mahmut Arslan,Mehmet Akgün,Mehmet Mermer, Mehmet Emin Çetiner,Mustafa Yaşar,Mustafa Karaçizmeli, Mustafa Arslan,Mustafa Maral,Muhuttin Meral, Necati Satıcı,Nurcan Demir, Ömer Yıldırım,Suphi Aksoy, Yaşar Uçan bu aday adayların yanı sıra Milletvekili Adayı Doktor Mehmet Fatih Aksoy’un da ismi geçiyor.

FACEBOOK YORUMLARI