İmsak Vakti 02:00
02:00
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, Alibaba Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Fliggy’nin yöneticilerini kabul etti. Görüşmede, Antalya’nın turizm potansiyelinin Çin pazarında daha geniş kitlelere ulaştırılması ve kente yönelik dijital tanıtım çalışmalarının geliştirilmesine ilişkin konular ele alındı.
Görüşmeye Fliggy Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Leon Li, Uluslararası İlişkiler Direktörü Meina Huang ile Trendyol İcra Kurulu Üyesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği E-Ticaret Meclis Başkanı Ozan Acar katıldı. Toplantıda, Çinli ziyaretçilerin Antalya’ya ilgisinin artırılmasına yönelik iş birliği imkanları değerlendirildi.
Özdemir, Antalya’nın Çinli ziyaretçilerle daha fazla buluşturulması, yeni pazarlarda kentin bilinirliğinin geliştirilmesi ve uluslararası marka değerinin güçlendirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.
Hibya Haber Ajansı
Yılmaz: Konya’nın güçlü birikimini ve yüksek potansiyelini daha ileriye taşıyacağız
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
7293 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5884 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1262 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1144 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
1005 kez okundu