İmsak Vakti 02:00
02:00
Şanlıurfa’nın tanınmış esnaflarından Suphi Kuşulay’ın oğlu Naif Kuşulay, Bayer ailesinin kızıyla hayatını birleştirerek dünya evine girdi.
Şanlıurfa’da uzun yıllardır esnaflık yapan Suphi Kuşulay’ın oğlu Naif Kuşulay ile Bayer ailesinin kızı, Bulut Royal Düğün Salonu’nda düzenlenen yemekli törenle dünya evine girdi. Genç çiftin nikâhı, davetlilerin katılımıyla kıyıldı.
Çiftin mutlu gününde aile yakınlarının yanı sıra Şanlıurfa iş dünyasından çok sayıda isim de bir araya geldi. Davetliler arasında Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sabri Kına, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Mehmet Yetim, Şanlıurfa Gıda Toptancıları Odası Başkanı Ramazan Çaşıl, Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti Başkanı Nebi Bayram, ŞUTSO Meclis Üyesi Mehmet Küçük, ŞUTSO Meclis Başkanı Serhat Karadağ, Şanlıurfa ASKON İl Başkanı Abdurezzak Demir ve Şanlıurfa ASKON Teşkilat Başkanı Suphi Kuşulay da yer aldı.
Nikâh töreninin ardından genç çift ve aileleri, davetlilerle birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi. Şanlıurfa iş dünyası ve gıda toptancıları esnafının yoğun katılım gösterdiği törende davetliler, Naif Kuşulay ve Bayer ailesinin mutluluğuna ortak oldu.
Genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyen aileler, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.
Karaköprü’de 233 Genç Yüzücü Kulaç Attı
1
Şanlıurfa’da Yağmur Değil, İhmal Yağıyor
8693 kez okundu
2
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan İfadeye Çağrıldı
1562 kez okundu
3
KALP DURUNCA…
1368 kez okundu
4
Şanlıurfa’da 3 Kuşaktır Yaşatılan Bıçakçılık Geleneği
1304 kez okundu
5
Başkan Nihat Çiftçi 1 Yıllık Çalışmalarını Değerlendirdi
1215 kez okundu