İmsak Vakti 02:00
02:00
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, kent genelinde sürdürdüğü vatandaş ve esnaf buluşmaları kapsamında Haller Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.
Merkez içerisinde faaliyet gösteren işletmeleri tek tek gezen Ünlüce, esnafla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. İşletme sahiplerine hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Ünlüce, kent ekonomisine katkı sunan tüm esnafa teşekkür etti.
Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Ayşe Ünlüce, esnafın görüşlerinin belediye çalışmaları açısından önemli olduğunu belirterek, “Eskişehir’in sosyal yaşamına değer katan, gençlerimizin ve hemşehrilerimizin uğrak noktalarından biri olan Haller’de emekleriyle kent ekonomimize katkı sunan tüm esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. Esnafımızın görüş ve önerileri bizim için çok kıymetli. Kentimizi ortak akılla daha da güzelleştirmek için vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Hibya Haber Ajansı
BIST 100’de 14.212’nin altında görünüm zayıf kalıyor
1
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5849 kez okundu
2
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
4076 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1216 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1106 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
969 kez okundu