İmsak Vakti 02:00
02:00
Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Yvette Cooper, Rusya’nın Kiev’e yönelik gerçekleştirdiği son büyük ölçekli hava saldırılarıyla bir kez daha barış yerine gerilimi tırmandırmayı seçtiğini belirterek, Ukrayna’nın hava savunmasını güçlendirmeye ve Moskova üzerindeki uluslararası baskıyı artırmaya devam edeceklerini vurguladı.
Saldırının sivilleri ve çocukları hedef alan yıkıcı boyutuna dikkat çeken Cooper, “Rusya, Kiev’e yönelik bu vahim saldırıyla, aralarında çocukların da bulunduğu sivilleri öldüren ve yaralayan onlarca füze ve yüzlerce insansız hava aracıyla, barış yerine yine gerilimi tırmandırmayı seçti” dedi.
Londra’nın Kiev yönetimiyle olan sarsılmaz dayanışmasını ve savunma desteğini yineleyen Bakan Cooper, “Rusya üzerindeki uluslararası baskıyı artırmaya, Ukrayna’nın hava savunmasını güçlendirmeye devam edeceğiz; Ukrayna ile dayanışma içindeyiz” ifadelerini kullandı.
Hibya Haber Ajansı
Samsung, AI destekli 2026 TV serisini Türkiye’de tanıttı
1
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5847 kez okundu
2
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
3711 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1212 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1102 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
966 kez okundu