İmsak Vakti 02:00
02:00
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’nın Siverek ilçesini ziyaret etti.
Bozdağ, ziyaretine AK Parti Siverek İlçe Teşkilatı ile başladı. Parti teşkilatıyla yaptığı görüşmenin ardından Siverek Belediyesi’ne geçen Bozdağ, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ile bir araya geldi.
Daha sonra Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ın sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve daire amirlerine verdiği iftar programına katılan Bozdağ, vatandaşlarla buluştu. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı programda konuşan Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, ilçeye hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Hizmet noktasında bürokraside ve kaynak konusunda bizlere desteğini esirgemeyen, her platformda Siverek’e katkı sunan TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Bekir Bozdağ’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”
İftar programında konuşan Bekir Bozdağ ise Siverek’e desteklerinin devam edeceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bu güzel iftar programına katılarak bizleri onurlandıran herkesi ayrı ayrı selamlıyorum. İftarımız hayırlı ve bereketli olsun. Bu anlamlı buluşmayı düzenleyen Siverek Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak kardeşime gönülden teşekkür ediyorum. Siverek’e yaptığı başarılı hizmetlerin artarak devam etmesini diliyorum. Biz de onun yardımcısı olarak, daha önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yanında olmaya devam edeceğiz.”
Konuşmasının devamında Gazze’de yaşananlara da değinen Bozdağ, şu değerlendirmelerde bulundu:
“Hep beraber görüyoruz ki Gazze’de yaşananlara dünya maalesef kör, sağır ve dilsiz oluyor. İnsan hakları diyorlar ama Amerika’da insan hakları yok, Avrupa’da da yok. Kendi menfaatlerine uyan ne varsa hak, ters düşen ne varsa haksızlık oluyor. Birleşmiş Milletler, İsrail’in bu soykırımı karşısında sessiz kalarak kendi varlığına karşı çıkmıştır. Dünyada bu soykırıma sesini yükselten Türkiye Cumhuriyeti dışında ikinci bir ülke yok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu haksızlığı ve zulmü dünyanın dört bir yanına duyuran ikinci bir liderdir.”
Bozdağ, Siverek’teki temaslarını tamamladıktan sonra ilçeden ayrıldı.
‘İBB’ye yönelik soruşturma kapsamında 7 kişinin banka hesaplarına el konuldu’
1
Başkan Yavuz’dan Sert Tepki !
400284 kez okundu
2
Bakan Memişoğlu: Aile Hekimliği Rehberi yayımlandı
3007 kez okundu
3
En düşük emekli maaşı 14 bin 469 TL oldu
2845 kez okundu
4
Eyyüp Peygamber Makamı Camisi Yenilendi
1400 kez okundu
5
Bozova: GAP Barajı’nın Gölgesinde Kalmış Bir Cennet
1389 kez okundu