Şanlıurfa’da cuma sabahından itibaren kuvvetli yağış bekleniyor. Cumartesi akşamına kadar etkisini sürdürmesi tahmin edilen yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşlara uyarı yapıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine dayandırılan açıklamada, 6 Kasım Cuma günü sabah saatlerinden itibaren Şanlıurfa genelinde yerel olarak kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.
Yağışların 7 Kasım Cumartesi günü akşam saatlerine kadar devam edeceğinin tahmin edildiği belirtilen açıklamada, kuvvetli yağışlarla birlikte çeşitli olumsuzlukların yaşanabileceğine dikkat çekildi.
SEL VE SU BASKININA KARŞI UYARI
Valilik açıklamasında, kuvvetli yağışlara bağlı olarak sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel küçük çaplı dolu ve ulaşımda aksamalar yaşanabileceği ifade edildi.
Vatandaşların özellikle yağış süresince dikkatli olmaları, olası risklere karşı gerekli tedbirleri almaları istendi.
Şanlıurfa Valiliği, meteorolojik uyarıyı kamuoyuyla paylaşarak vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı duyarlı ve tedbirli olmaları çağrısında bulundu.
1
Vali Şıldak Acı Haberi Duyurdu: 3 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı
15134 kez okundu
2
Şanlıurfa’da Yağmur Değil, İhmal Yağıyor
11563 kez okundu
3
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
10032 kez okundu
4
SİYASETİN ÇİVİSİ ÇIKTI: PARTİLER DEĞİL, KİMLİKLER KARIŞTI
8192 kez okundu
5
Eskimeyen Dostlar, Her Hafta Tazelenen Dostluklar
3956 kez okundu