ŞANLIURFA – Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttüğü denetim ve operasyonlarını sürdürüyor.
Bu kapsamda, 31 Ekim 2026 tarihinde Birecik ilçesinde Otoyol Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen faaliyet sırasında şüpheli bir araç durdurularak kontrol edildi.
A.Ö. isimli şahsın kullandığı araçta yapılan kontrolde, 5 bidon içerisinde yaklaşık 250 kilogram nakil ve menşe belgesi bulunmayan balık ele geçirildi.
103 BİN 258 TL İDARİ PARA CEZASI
Olayla ilgili araç sürücüsü ve araç sahibine toplam 103 bin 258 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca araç, 15 gün süreyle trafikten men edildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığının kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğü bildirildi.
1
Vali Şıldak Acı Haberi Duyurdu: 3 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı
15136 kez okundu
2
Şanlıurfa’da Yağmur Değil, İhmal Yağıyor
11565 kez okundu
3
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
10034 kez okundu
4
SİYASETİN ÇİVİSİ ÇIKTI: PARTİLER DEĞİL, KİMLİKLER KARIŞTI
8194 kez okundu
5
Eskimeyen Dostlar, Her Hafta Tazelenen Dostluklar
3958 kez okundu